Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

the host stills


 

Ed má sukně a dudy...aneb malá parodie v inspirací znělky rodina Nessových

Ed má sukně a dudy...aneb malá parodie v inspirací znělky rodina NessovýchTak mě zase napadla bláznivá nálada a při ní jsem vytvořila tuhle parodi-básňo-písničku na motivy znělky z večerníčku rodina Nessových - kdyžtak přikládám i hudbu... přeji příjemné počtení, vaše Vic!

 

Žalozpěv nad absencí inspirace

Žalozpěv nad absencí inspiraceNedávno jsem uveřejnila první Žalozpěv, kde jsem si trochu dobírala pisatelky povídek na pokračování. Mezitím jsem se do těcho řad přidala i já a tak vám teď nabízím pohled také z druhé strany...

 

Edward básni o Belle

Edward básni o Belle A ďalšia báseň odo mňa. Príjemné čítanie praje MillieCull. :)

 

Nadržené štěně

Nadržené štěněJe to dost, hm, asi úlet :D. Mám to v počítači snad půl roku, ale zveřejnit takovou kravinu? Na to jsem neměla odvahu. dneska mám dobrou náladu, takže to zkusím. Komentujte! Je to PARODIE ve verších - Tw, NM, Ec i BD z pohledu ne jen trochu sexuálně zaměřeného Jacoba. Ale v podstatě je to naprosto slušné :oP.

 

Nebol by to Emmett

Emmett dostal ďalší zo svojich nápadov, no tentoraz to možno pre niekoho vôbec nedopadne dobre.:D A veľmi pekne vám ďakujem za komenty pri predchádzajúcich básničkách;)

 

New Moon báseň

New Moon báseňMôj malý mozoček sa asi dal na poéziu :) Taká kratšia báseň o odchode Edwarda.

 

Kľudný večer

Kľudný večerTu máte niečo z poézie. Za pomoc ďakujem ROZALIA23rose.

 

Smutek v duši

Smutek v dušiDoufám že se bude líbit, psala jsem jí o hodině ekomoniky, takže trochu ohledy :D Děkuju moc za komentáře :D

 

Carlisle alias Frankenstein

Carlisle sa hrá na Frankensteina, ako to dopadne, uvidíte sami:) Pekné čítanie prajem;)

 

Koniec rodu Cullenovcov

Ani neviem, ako toto vzniklo, no proste je to trošku morbídne, ale snáď sa vám to bude páčiť:)Názov hovorí za všetko... A toto je môj prvý článok, takže mi kľudne napíšte do komentov, aké chyby tu mám a tak...:D Pekné čítanie:)

« Předchozí  1 ... 89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!