Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

,.


 

Marihuana

MarihuanaTak jsem se pokusila napsat nějakou básničku. Nakonec z toho vylezlo tohle. Na začátku je to o Edwardovi a Belle, ale na konci už to se Stmíváním má společného jen pramálo. :)

 

Od Jacoba pro Bellu

Od Jacoba pro BelluJsou 2 dny od Belliny proměny a Jacob jí píše dopis... copak v něm asi bude?

 

Romeo, Romeo...

Romeo, Romeo...O lásce Belly k jedné osobě. Je to náznakový famslash.

 

Skok

SkokV češtině jsme měli za úkol napsat baladu a já napsala tohle. :) Nechtěla jsem tam psát jména, protože jsme na to měli málo času. Je to o tom, kdyby byl Edward člověk a Bella se zabila. Někdy se to nerýmuje, ale je to moje první básnička... ale budu ráda za všechny komenty. :) Díky, AnCarlie.

 

Ty

TyEdward popisuje to jak vidí Bellu.

 

Hlasovanie

HlasovaniePokúsila som sa prebásniť jednu z mojich obľúbených pasážií v New moon a to hlasovanie či bude Bells upírkou. Dúfam, že sa mi to aspoň trošku podarilo. Jane359

 

Volterský sad

Volterský sadPotřebovala jsem zase jednou trochu zabásnit a vznikla tahle básnička typu: baca. Je to příběh Volterské princezny beze jména a jejím osudu. Kdo vlastně ja ona proncezna?

 

Pád do hlubin (I Go To Hell)

Pád do hlubin (I Go To Hell)Je to taková podle písničky vytvořená básnička, kdy jste se zaposlouchali do anglických slov a podle pocitu z nich vytvořili cosi, co by mělo být poezií. Je to zasazeno do doby New Moonu. Bella po odchodu Edwarda skočí ze skály a to co se jí honí hlavou je právě zachyceno tady... Zanechte prosím nějaký komentík či alespoň smajlíka :)

 

New Moon

New MoonDalo by sa povedať, že je to New Moon po odchode Edwarda. No, čo by sa zrejme stalo, keby sa Bella vytrhla zo ,,Spánku" a nenašla by Jacoba? Tu je môj nápad ako by to mohlo byť.

 

Renesmé - Počátek nového života - část první

Renesmé - Počátek nového života - část prvníTak jsem se zkusila pustit do nějaké té poezie a vznikla báseň na téma Renesmé. Prosím, zanechte komentíky. Pusťte si k tomu My Heart Will Go On.

« Předchozí  1 ... 86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!