Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

5.Evvelyn-Rosalie


 

Stmívání - 1. kapitola

Pokusila jsem se zrýmovat první kapitolu Stmívání. Ověřila jsem si tak svou teorii, že zveršovat se dá opravdu všechno. Jestli se to povedlo nebo ne, to posuďte sami.

 

Svatba ve Volteře

Svatba ve VolteřeSamovolné pokračování básničky : Edwardova láska. Snad se Vám bude líbít a doufám, že to vykouzlí alespoň malé pousmání na vaší tváři. jak už název vypovídá, jedná se o svatbu. A koho? To se dočtete niže, ale myslím, že ten kdo četl EL ví. :) I toto dílko je z dílny mé a Áďy17.

 

Básně AnneCullen k povídkám

Básně AnneCullen k povídkámTohle jsou básně k mým povídkám. Vícedílné Bad girl, Století bez Belly, Příběh po příběhu a jednorázovka Na útese

 

Edwardova láska

Edwardova láskaAno, zrak Vás nešálí. Já Rock, jsem se dala na poezii. :D Spolu s Áďou17 jsme pro Vás připravily lechce parodiální básničku. :D Tak ať se líbí.

 

Na návštěvě u upírů

Na návštěvě u upírůPokusila jsem se vymyslet svoji první básničku. Nemá ani tak dané téma. Prostě je o tom, jak jde Bella na návštěvu ke Cullenům. :) Snad se to bude líbit.

 

Šílenství

ŠílenstvíTaková krátká básnička...

 

Proto...

Proto...Je tu po dlouhé době něco z mé tvorby, né že bych na vás zanevřela, ale začala jsem psát, nebo spíš pokoušet napsat celou knížku. Ale abych se dostala k jádru věci. Kdysi jsem sem dala jednu báseň, neměla zas tak velké ohlasy, tedy, byly narážky, jako že je to moc krátké. A jednou jsme dostali za úkol v literce napsat nějakou básničku, tudíž, hádejte... o čem asi může TwFanatik asi psát?

 

Neuhasiteľná bolesť

Neuhasiteľná bolesťTak a mám tu ďalšiu báseň. Je trochu dosť depková, ale ja dúfam, že sa Vám bude páčiť. Napísala som ju už dávnejšie. Poprosila by som keby zanecháte hocaký koment. Ďakuje Vám Lettynka.

 

Kometa

KometaBásnička, kterou napsal Edward, když tajně navštěvoval Bellu v jejím pokoji a pozoroval jak spí.

 

Edward a Bella, prvá noc

Bola som si trošku zalietať a vzniklo z toho toto... Túto básničku som napísala, keď som čítala Polnočné slnko a zároveň, je to moja prvá báseň, týkajúca sa Twilightu... Sú to vlastne myšlienky Edwarda, keď bol prvú noc u Belly. Keď si uvedomil, že má potrebu ju chrániť... A tak dúfam, že sa niekomu bude páčiť...

« Předchozí  1 ... 91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  101 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!