Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

Eclipse poster


 

Chybí mi smrt

Chybí mi smrtĎalšia moja básnička. Je tiež po česky, tak sa znovu ospravedlňujem za pravopis =)

 

Tíha

TíhaTrochu som sa nudila a nechala sa unášať svojou bujnou fantáziou =) písala som to po česky takže prepáčte za chyby =)

 

Lítost

Další poezie z mé sady. Jako skoro všechno v této době, zachycuje jakoby Edwardův dopis Belle na rozloučenou (když odjede do Itálie). Tentokrát má název Lítost. Posuďte sami, jestli se líbí...

 

Já a láska?

Já a láska?no ták... jedno ráno jsem se probudila s potřeštěnym nápadem napsat báseň. A nakonec vzniklo toto. je to moje ouplně první... Na téma- Edward opustil Bellu. Tak prosím omluvte, kdyby se tam vyskytlo něco blbýho, nesmyslnýho. Jinak prosím kritiku všeho druhu. Chci alespoň vědět, jak moc hrozný to je.

 

Oheň

OheňKrátka básnička z obdobia, ked´ Edward opustil Bellu.

 

Čas

Je to taková poezie z pohledu Belly. Je no trochu kratší. Zachycuje scénu, kdy se Bella snaží na náměstí v Itálii zachránit Edwarda. Přeji pěkné počteníčko a zároveň prosím o komenty. Tak tady to je...

 

Ťažká voľba

Ťažká voľbaTak a mám tu pre Vás ďalšiu báseň. Je to v podstate ako pokračovanie tej prvej. Poprosila by som komenty či to vôbec za niečo stojí a či mám pokračovať v takomto štýle. A ďakovala za kladné komenty na báseň Začiatok :-D . Dúfam, že sa Vám aj táto bude páčiť...

 

Vize

 

Otevřená náruč smrti

Otevřená náruč smrtiBásnička o Belle skákající z útesu... Vím, že takových básniček je tady spousta, ale stejně bych byla ráda, kdyby ste si ji přečetli :-) Komentujte prosím ...

 

Začiatok

ZačiatokTakže. Je to môj prvý príspevok sem. Dúfam, že sa Vám bude páčiť. Chcela by som, aby to bolo niečo ako poviedka v básni. Tak posúďte či je to dobré, alebo nie. Dúfam, že z toho budete mať dobrý pocit.

« Předchozí  1 ... 94  95  96  97  98  99  100  101  102  103  104 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!