Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie


 

Krvavý anděl

Krvavý andělKdyž v mlze zjevil se ten, který se zdál být v tento příběh nezapleten, první paprsky noční mlhu odhalí. Po noci smutku ráno štěstí nadejde.

 

Růže

RůžeU růže je fascinující kontrast nevinnosti s nebezpečím. Její trny se dokáží zabodnout hluboko pod kůži, stejně tak jako vzpomínky, ale její vůně je nezapomenutelně něžná. Růže jsou jako láska...

 

Láska - cit

Láska - citJe to takové zamyšlení nad láskou... Užijte si čtení! Prosím komentíky a vaše názory co si myslíte o lásce vy! Děkuju!

 

Mach a Šebestová versus Edward a Bella

Nemohla jsem v noci spát a když já nemůžu spát, je z toho vždy pohroma nedozírných postapokaliptických následků. Počítala jsem ovečky, udělala si mlíko s medem, ale jediné co nakonec pomohlo, byl večerníček. Hádáte správně, na youtube jsem si pustila "žáky třetí Bé .))" a dostala jsem rýmovací mánii .) Toto poetické dílo, bych chtěla věnovat jako omluvu těm, kteří čekají na další díl nějaké z mých povídek... Byla jsem lenoch a nechtělo se mi psát nic jiného než tohle... Pardoooooooooon... Já se polepším, až mi přestane hrabat .)) Povinně si zazpívejte úvodní píseň večerníčku!!! Pro ty, kdo si jí nepamatují, jsem sem hodila odkaz .)

 

Konec konce

Konec konceDoufám že se vám moje básnička líbí. Původně byla psána na Romea a Julii ale myslím, že se hodí i k tomu, když Bella rekreačně skákala ze skály. ;-)

 

Žalozpěv nad useknutými konci

Žalozpěv nad useknutými konciMyslím, že nejsem sama, koho opakovaně dostávají kapitoly ukončené v nejlepším... Trvalá frustrace mě dohnala k tomuto dílku. Myslím, že dotyčné samy poznají, komu je věnováno...

 

Alice vrčí, Emmet se krčí...

Alice vrčí, Emmet se krčí...Menší básnička aneb Kterak Alice vrčela na Emmeta.

 

Alicina vize aneb lama prasetem

Alicina vize aneb lama prasetemJá i Áďa17 doufáme, že se alespoň trošku usmějete, při čtení téhle básničky. CO k tomu dodat? Už nám vážně hráblo... :D

 

Grizzly

GrizzlyDalší, tentokrát kratší báseň z mojí dílny a Áďi17. Podle názvu jste, jak doufám, správně usoudili o koho jde. :D Pro ty nechápavější je to o medvědu grizzly a Emmettovi, kterému se jeho láska k medvědům vymstí v manželství. :D Tak ať se vám líbí!

 

New Moon básnička

New Moon básničkaTuhle básničku jsem skládala už dávno... Je to takové shrnutí celého filmu New Moon do jedné básničky, doufám, že se bude líbit... Prosím pište co si o tom myslíte..

« Předchozí  1 ... 90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!