Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

Eclipse


 

Vina

VinaMelancholie, pesimismus až ironie...

 

Tvůj krvavý přítel

Tvůj krvavý přítelJe to jenom taková obyčejná básnička..:) ...trošku jsem se nudila...:)

 

Edwardova zpověď

Edwardova zpověďPo Bellině pláči mě napadlo, že by nebylo špatné dát slovo taky Edwardovi a nechat ho, aby nám nabídl svůj úhel pohledu a otevřel nám okýnko do své duše. Hudba je stejná jako předtím - Hallellujah od Leonarda Cohena.

 

Krvavé období

Krvavé obdobíA jsem tu znovu. Společně s Aďou17 jsme se pokusily o normální básničku. Co dodat - zase to nevyšlo. :D

 

Když nemůže usnout upírka malá

Když nemůže usnout upírka maláDobrá zpráva pro ty, co měli rádi mou poezii(pokud si na mě ještě pamatujete, jste dobří). Rozhodla jsem se psát dál. Máte tu mou další básničku, která vypráví o tom, co se děje, když Nessie nemůže spát.

 

Raketka

RaketkaTakže toto je taká... čo ja viem. Je to proste pre teba Raketka. Vystupujú tu aj Cullenovci... takže nech sa páči. Mám ťa rada!

 

Láska všetko prekoná

Láska všetko prekonáMoja ďalšia báseň. Dúfam, že sa Vám bude páčiť a zanecháte komenty, ktorými mi pomôžete. Ďakujem:-DD

 

Báseň Bez kapky naděje

Báseň Bez kapky nadějeTak jsem si řekla, že jsem už dlouho nebásnila, tak jsem si trošku zarýmovala. Jmenuje se Bez kapky naděje...

 

Let ptáků

Let ptákůTak to je básnička, jak se Esmé stala upírkou. Ten začátek je trochu smutnej. Pište komentíky, snesu i kritiku.

 

Pohádková víla

Pohádková vílaTohle je básnička k mé rozepsané povídce, jestli bude aspoň 5 komentíku, tak jí sem dám. Uvidíme, zatím mám nízký požadavky. :-)

« Předchozí  1 ... 87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!