Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

Official poster - Cullens and Bella


 

Dívka

Tato báseň popisuje trochu konec nového měsíce jenom jsem to trochu zestručnila tak snad se vám bude líbit.Děkuju :-D

 

Bellin vzkaz Edwardovi

Bellin vzkaz EdwardoviTuto krásnou báseň na téma Nového měsíce jsem nesložila já, ale jedna velice šikovná básnířka Ivanczska. S jejím dovolením to publikuji. Doufám, že se vám bude líbit tak, jako mě :-)

 

Vůně růží

Vůně růžíkrátká básnička s nečekaným koncem a dovětkem... PROSÍM O JAKÉKOLIV KOMENTY a je to jen takové jednoduché - žádná hluboká myšlenka :-)

 

Prázdninová tvorba - Oheň a led

Prázdninová tvorba - Oheň a ledJe to taková krátká básnička. Jako kdyby ji psal nějakej prvňák.:-)

 

Prázdninová tvorba - Život

Prázdninová tvorba - ŽivotTak prázdniny se musely nějak projevit, takže jsem team Jacob a píšu básničku o Edwardovi, jo jsem blázen, ale v poslední době mi dochází, že Edward není zas tak špatný:)

 

Mé sny

Tuto báseň jsem složila,protože mě to velmi baví a,protože se chci se svými básněmi podělit s ostatními a tato básen směřuje na život lidské dívky,která si přeje být upírem.více k tomu asi říkat nebudu to si přečtete v té básni vím,že to je nic moc,ale ještě to kdyžtak doladím děkuji...

 

Vraždící trojka

Vraždící trojkaMoje sestra vymyslela básničku a mně se tak líbila, že jsem jí sem musela napsat.:-) Prosím o komentáře:-)

 

První pohled

První pohledPokusila jsem se dát do básně první Edwardův pohled a první pocity, když poprvé uviděl Bellu ... Byla bych moc ráda, kdybyste mi napsali, jak se vám to líbí/nelíbí. Díky :-)

 

Bella Edwardovi (básnička)

Bella Edwardovi (básnička)Daší básnička mojí nej kámošky, kterou se rozhodla zveřejnit.

 

Děti z La Push (básnička)

Děti z La Push (básnička)Zase tvorba mojí kámošky. Tahle se mi líbí nejvíce. Je o "kamarádském" vztahu La Pushské smečky a Cullenovými.

« Předchozí  1 ... 97  98  99  100  101  102  103  104  105  106  107 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!