Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Smrt je krásná

Official New Moon


Smrt je krásnáToto je "básnička", ve které se jedná o NM. Edward opustil Bellu, ona skočila z útesu, Jacob jí zachránil, ale ona teď leží v nemocnici a umírá. Je to moje první básnička, takže není nic moc, ale ráda si vyslechnu kritiku.

SMRT JE KRÁSNÁ

(POHLED BELLY)

Možná lěž,
možná pravda.
Každý verš, který jsem pochytila,
jsem po cestě životem odhodila.

Pořád se na mě lepily,
ale rány,
co způsobily,
neslepily.

Když jsem se blížila k cíli,
najednou jsem pocítila touhu - 
jakou?
-lásku zlatou,
které na světě není nikdy dost.

A pak jsem ho spatřila,
byl krásný,
anděl spásy.

EDWARD.

Sklonil se ke mě
a já ho chtěla políbit.
On však přitiskl mou ruku na jeho hruď
a pak se ode mě odtrhnul,
schoulil se do klubka.

Pak jen záblesk noci,
a v té moci,
co jsem ze sebe cítila,
zesílila moje ruka,
která držela Edwardovo srdce.

Krásné, tvrdé, avšak studené jako led,
sladké jako med.

"Prosím" zašeptal hlas a já jsem se přinutila otevřít oči.
Nade mnou muž v bílém plášti a ještě jedna osoba. 

JACOB.

"Nic si nepamatuje" řekl muž v bílém plášti
a já v hluboké vášni,
myslíc na krásného anděla,
který mi daroval své srdce,
ležející v mé ruce.

V dlani jsem našla jen přání
a svítání.
Tím skončilo moje zdání
a též i moje vnímání.

Upadla jsem do hlubokého spánku 
a ani stránku z mé knihy života
jsem nepřečetla.

Smrt mi ale nevyčetla,
že jsem sečetla,
kolik chyb udělala,
když můj život ukončila.

KONEC


Mějte trochu pochopení. Poprvé sem píšu. :)



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Smrt je krásná:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!