Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

the host stills


 

Bez slov

Bez slovAHOJ. Takže som napísala takú básničku z obdobia, ked´ Edward opustil Bellu. Dúfam, že sa vám bede páčiť. Prosím o komenti, kritiku a tak.

 

Chyby sa robia - jednorázovka

Chyby sa robia - jednorázovkaJe to taká úvaha vo "veršoch" o tom ako by to asi vyzeralo keby upíri existujú a keby náhodou na nejakého narazíte, tak príjemné čítanie.

 

Blázni...

ČÍTAŤ NA VLASTNÉ BEZPEČIE!! Dnes ako sme odchádzali z návštevy tak v aute sa mi zrodila nová báseň! Nie je to ani trochu poetické, nemám básnické črevo ale mne osobne sa mi to strašne páči. Ak sa vám to nepáči tak to nečítajte! Sú tam slová, ktoré by tam naozaj nemali byť ale inak by to nebolo ono. Vlastne by som povedala, že je to taká lyrika o Cullenovcov. P.S. Pekné čítanie a nejaký komentár poteší!! CleirdeLune

 

Láska, to je pre teba

Láska, to je pre tebaNo Musela som si trošku oddýchnuť od poviedok a tak som napísala básničku... Je to vlastne také, že Edward opustí Bellu. Ona skočí z útesu ale nemal ju kto zachrániť. A umrela. Je to depresívne. Trošku. Prosím je to moja básničková premiéra tak prosím o komentáre či je to aspoň trošku pekné. Ďakujem...

 

Básnička od Jakoba pro Renesmé

Tak aby Jakobovi nebylo líto, že ho Bella opustila, tak jsem napsala tuhle básničku:) Pozor!!! Nepsáno podle knihy!!!!

 

Moje volba

Moje volbaTak je to tu! Pamatujete na moji minulou básničku, kde jste hlasovali, jestli chcete, aby si Bella vybrala Edwarda nebo Jakea? Tak jsem spočítala hlasy a vyhrál Edward...tak tady je pokráčko básničky. Ale protože souhlasím že s Jakeem by to bylo zajímavější tak jsem se rozhodla že napíšu malou povídečku o tom, jak by vypadal život Belly a Jacoba...tak se těšte! Komenty pls!!!!

 

Kapka krve

Kapka krveTohle je upírská básnička! Je to takový úvod, ochutnávka k mé povídce Temná ulice. Tak se dobře bavte a komentujte...

 

Sen

Sennie a nie sa zobudiť :D

 

Padlý anjel

čo viac dodať:D

 

Pryč - básnička

Pryč - básničkaDalší básnička ode mě, téma je New Moon-Edwardův odchod... Jinak pro ty co čtou(spíš četli)Rozdvojenou, je tu dobro-špatná zpráva: Díly přibývat budou, ale pomalu :)

« Předchozí  1 ... 99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!