Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Od Jacoba pro Bellu

Edward


Od Jacoba pro BelluJsou 2 dny od Belliny proměny a Jacob jí píše dopis... copak v něm asi bude?

Pro Bellu


Chlad který plyne z Tvého těla,

oči, které děsí,

krásou bys mohla zastínit anděla,

ale mě s nimi nevyděsíš.

Jak miloval jsem Tvou červeň ve tvářích,

jak miloval jsem vůni Tvého těla,

chtěl jsem s Tebou žít,

ale Tys jiného chtěla.

Muže, který ani není živý,

srdce mu nebije.

Chtěla jsi lásku, bezpochyby,

ta, která všechno přežije!

Z té lásky vznikl život nový,

ten životem mým se v pouhém okamžiku stal.

Patřím teď k Tobě do rodiny,

tak jak nám osud do vínku dal.

Tvé tělo je chladné, avšak duše stále hřeje,

pod Tvým dotykem se člověk teď zachvěje.

Tvé srdce přestalo bít, ale stále je v něm mnoho místa,

pro lidi, kterými Ty jsi si jistá.

Doufám, že i přes to všechno

zůstanu přítelem Tvým,

že nikdy nezanevřeš na mě

a naše přátelství nezmizí jak dým.

Jsem Ti vděčný za lásku kterou si mi dala

a věř, že jí budu hýčkat,

vždyť ona je tak křehká, malá,

krásná, jako ta nejkrásnější růžička.

Celé roky jsem pro Tebe lásku schovával,

ale dnes jí musím a chci předat dál.

Nikdo mi ji nikdy nevezme,

mojí sladkou a krásnou Renesmee.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Od Jacoba pro Bellu:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!