Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Padlý anjel

Stephenie Meyer


čo viac dodať:D

PADLÝ ANJEL


Spadol si anjel,

spadol si z neba,

spadol si na zem,

spadol si zo seba.


 

Kráčaš si po ceste,

po ceste nekonečnej,

kráčaš stále ďalej,

ani nevieš, že stojíš na mieste.


 

Teraz už nemôžeš

späť do roja sa vráťiť,

krídla už nemáš,

musel si ich stratiť.


 

Blúdiš po tej ceste,

nevieš kam ďalej ísť,

hľadáš nový smer,

lebo iba ten sa ti môže zísť.


 

Sadáš si na zem,

na zem špinavú,

prachom, zlom

a chudobou posiatu.


 

Plačeš,

čierne slzy roníš,

vieš,

že rukami ich už nezachytíš.


 

Ruky tvoje celé zmáčané su,

neudržia ich vo svojej moci,

a tak zo srdca ti ďalej vytekajú slzy,

slzy páliace,

niet im viac pomovi.


 

Srdce tvoje bez života,

krváca ti samé,

na slnku sa neligoce

to už totiž nevýjde.


 

Ty bez duše si sedíš,

sedíš na tej zemi.

Dych sa ti stráca,

hoc už navždy bez neho môžeš byť.


 

Si tu sám,

trápiš sa  v temnote.

Navždy si stratený,

ty Najvýšší Zatratený.


 

Aj láska je preč,

stratila sa

a ťažko nachádza sa.

Beznádej,

tá cestou ťa sprevádza

a nikdy neobchádza.


 

Cesta Smrti,

to smer tvoj nový je.

Plná je bolesti, žiaľu

a nie nádeje.


 

Stratil si nádej,

že všetko zas dobré bude.

Myslíš si,

že všetko tak už navždu ostane.


 

No ešte však netušíš,

že šancu začať znova dostaneš.

Beznádej zmizne

a už sa nevráti.

Láska tá znova si ťa nájde

a už nastálo ochráni.


 

Anjelik

ty padlý nie si.

Stále ju miluješ

a to ťa už naveky vzkriesi.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Padlý anjel:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!