Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

GianaGianna


 

Hledám - básnička

Hledám - básničkaMoje další básnička(Já vím, já vím, dávám samý básničky, ale mě nic jiného nenapadá a večer když mam náladu tak se takhle alespoň vypíšu)... Snad se bude líbit.

 

Možno...

Možno...Tak mala som smutnú náladu tak aj básnička je smutná.

 

Chcel si...

Chcel si...Ďalšia básnička. Obdobie keď Edward odišiel.Je to vymyslené za 10 minút tak sa nečudujte čo to je. Mala som poéziou náladu.

 

Odešel jsi.......

Odešel jsi.......Mám tu básničku, o kterou jsem se pokoušela v jednu v noci, když mi nešlo spát. Je to v čase, kdy Edward opustil Bellu, ale myslím, že byste to pochopili... P.S. Snad se bude líbit

 

Úsměv na tváři - básnička

Úsměv na tváři - básničkaDalší básnička... PS:Nenechte se zmást, název klame....

 

Propast

PropastBásnička o tom, když chce Bella skočit z útesu.

 

Vrátiš sa mi?

Vrátiš sa mi?Nudila som sa, tak pridávam jednu básničku. Rozpráva ju Edward.

 

Citová záležitost

Citová záležitostNemám k tomu co říct... Snad jen, ať se líbí...

 

Báseň - Jacob Black a Edward Cullen

Báseň - Jacob Black a Edward CullenJelikož jsem Team Jacob, snažila jsem se tyto velice krátké básničky psát neutrálně, tak se koukněte či se mi to povedlo:)

 

Báseň - Konečně spolu!

Báseň - Konečně spolu!Moje sestra vytvořila krásnou básničku na téma, když se Bella a Edward spolu znovu shledají.

« Předchozí  1 ... 101  102  103  104  105  106  107  108  109  110    Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!