Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

wsdjiztu


 

Básnička - Můj svět

Takže moje druhá básnička. Doufám, že se bude líbit :-) A prosím všechny o komentíky. O kom to je, to prozrazovat nebudu. Doufám, že to poznáte sami :-D

 

Básnička- Forever

Básnička- ForeverPo dlooouhé době přidávám básničku:) snad s ebude líbit:)

 

Báseň - Žije zkázou

Báseň - Žije zkázouMá druhá báseň z oblasti Twilight =) Měla by být o... no doufám, že to poznáte! =) Děkuju moc každému, kdo si ji přečte! =)

 

Horizont-báseň

Horizont-báseňMoje první báseň =) Snad se bude líbit =)

 

básnička - Temnota

básnička - TemnotaMoje první básnička!!! Doufám, že se bude líbit !!!
Pište komentíky :-D

 

Básnička - Jiná

Básnička - JináDalší básnička.
Rozbřesk a z pohledu Belly. Kdo ještě nečetl, dozví se jen pár věcí, ale nic určitého.

 

Básnička - Ďáble!

Básnička - Ďáble!A další básnička. Tentokrát týkající se Zatmění a z pohledu Jacoba.
Aneb jeho pocity, když se Edward vrátil.

 

Básnička - Sama

Básnička - SamaBáseň z pohledu Belly.
Aneb pocity potom co ji Edward opustil.

 

Básnička- Čekání

Básnička- ČekáníPrvní tvorba mé osůbky.
Jak asi bylo Edwardovi před tím než narazil na Bellu?

 

Básnička - Touhy

Básnička - TouhyDalší básnička, kterou vytvořila má zvrácená mysl.. :D A ač se to může zdát, není to báseň o Belle. :)

« Předchozí  1 ... 103  104  105  106  107  108  109  110    Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!