Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Básnička - Ďáble!

Rosaline <3


Básnička - Ďáble!A další básnička. Tentokrát týkající se Zatmění a z pohledu Jacoba.
Aneb jeho pocity, když se Edward vrátil.

Ďáble!

Nenávidím ten pohled.
Naprosto ztrácím nadhled.
Když vidím ji, můj soku,
kráčet po tvém boku.

Z nějakého důvodu se usmívá.
Vypadá…zamilovaná.
Jako kdyby zapomněla
na to co si prožila.

Proč vzal jsi mi Bellu mou?
Předělal ji zpět na tu svou.
Máš srdce z kamene
i tvoje polibky musí být studené.

Básní o tobě.
K mojí zlobě…
Chci ji mít pro sebe.
Snesu ji modré z nebe.

Ona v tobě vidí anděla.
Já spíš ďábla.
Ďábla co moc dobře ví
jako snadno ona uvěří.
Všem těm řečím,
podle mě lživým.

Já však vím, že to ona má
právo veta jako jediná.
Vím, že se může rozhodnout
Co takhle tě probodnout?
Asi mám prohráno.
Ještě ale není dohráno.

Hraješ příliš dobře,
vždy víš jak si ji udobřet.
Já nemám tu výhodu.
Nedělám ze sebe návnadu.

Chybí mi ještě ta noc.
V té ty máš veškerou moc.
Můžeš tu noc trávit s ní.
Kéž bys někde hnil…
A dovolil mi tím
držet jí od neštěstí.

Teď už vím, že chce
to co jsi ty, vše.
Asi nejsem daleko od pravdy
že, chce být s tebou navždy.

Chce se stát monstrem.
Všem lidským radostem
dát sbohem. To nedovolím
Budu bojovat a nikdy nezpomalím.
Jdeme hrát…
Proti mně jde čas…

Hraje se každou noc
a hrajeme o moc.

Hrajeme o její srdce
snad ještě tluče…



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Básnička - Ďáble!:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!