Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Parodovaná poezie


 

Baličky upírů s.r.o.

Baličky upírů s.r.o.Ehm, další parozie z firmy Dcvstwilight a Agule99. Tentokrát nám jako podklad posloužily ,Tři citronky'. :) Bavte se.

 

BUM!

BUM!Další bláznivé verše z firmy Agule99 a Dcvstwilight. Tentokrát na písničku ,Pec nám spadla'. Snad se zasmějete. ;)

 

Cullenovic klan

Cullenovic klanZas a opět tvorba z firmy Agule99 a dcvstwilight. Další parozie na téma Cullenovi. :) Je to parodie na písničku My jsme žáci 3.B z Macha a Šebestové.

 

(S)ex, drogy a alkohol

Nedoporučujeme číst do 15 let.

(S)ex, drogy a alkoholPůsobení měsíčku a kyselého jablka po večeři. Báseň je na motivy písničky ,Prší, prší...'.

P.S.: Věřte, pily jsme jen vodu. ;)

 

Úlovek

Co kdyby si to Edward a Bella rozdali při lovu?

 

Alicina proměna a její vize

Jak už název napovídá, básnička je o Alici a její proměně. A také o jejích vizích.

 

Skákal Jake...

Skákal Jake...Parodovaná básnička na všemi známou písničku.

Tak jsme se jednou s dcs nudily a vzniklo toto...

Ponaučení: Raději si nikdy více nezpívejte písničku Skákal pes! :D

A raději během čtení nepijte ani nejezte, nechceme vás mít na svědomí! :D

*A.99* & Dcs

 

Bella o Edovi

Moje prvotina, kamarádka říkala, že je to vtipné... Z pohledu Belly, jak poznala Edwarda.

 

Omluvný dopis Santovi

Omluvný dopis SantoviO tom, jak Edward tráví Vánoce. :D Varování: Číst jen na vlastní nebezpečí, a to myslím doslova. Zvládnou to jen ti, kteří na to budou mít spoustu duševní síly. :D Na mou obranu - nepsala jsem to zrovna za střízlivého stavu, tak zkuste přimhouřit oko. :D Nebo radši obě...

 

Zamyšlení nad proměnou

Zamyšlení nad proměnouPři proměně se Bella snaží myslet na něco hezkého, když tu najednou jí začínají docházet fakta.

Můj první veřejný pokus o poezii, za který se omlouvám všem básníkům...

« Předchozí   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ... 14   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!