Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Parodovaná poezie

Twilight partička


 

Jak dívčí válka u Cullenů začala

Jak dívčí válka u Cullenů začalaMoje první parodovaná poezie. Už podle názvu se dozvíte, o čem bude a nechci moc z toho prozrazovat. Doufejme, že se vám bude líbit. ;-)

 

Jak se lidé proti Volturiovým spikli

Jak se lidé proti Volturiovým spikliDalší báseň z mé dílny. Je o Volturiových a o lidech. Jak to dopadne, když se lidé spiknou proti Volturiovým?

 

Ty jejich fúrie

Ty jejich fúrieCo napsat k této poezii? Nrvím, asi to, že je o Cullenových. ;)

 

Méďa, Béďa... Zdechlina!

Někomu se podařilo se zbláznit. Komu a proč? No, název něco napovídá... Je to takový blábol, co mě napadl, tak snad vás trochu pobaví. Přeji hezké počtení, vaše zuzu.

 

Jako pravá od Mattela

Jako pravá od Mattela Sranda přeci musí být,
bez ní nedalo by se žít.
Vyvraždit Cullenovy - to bude psina,
čí to asi bude vina?
Hodně štěstí při čtení,
prosím, žádné omdlévání!

 

Idol III.

Idol III.Po dlouhé době jsem konečně napsala další báseň o idolovi, který je, jak jste si přáli, Bellin. O kom se jí zdá? Je možné, že někoho miluje ještě více než Edwarda? Odpověď je jednoduchá: Ano!

 

Zajímavý vztah

Esmé je upír a najde Cullenovic vlčí smečku. Tak jak to na záchodcích dopadne?

 

Den velkých změn

Den velkých změnCarlisleovi změní život od základů jedna zdánlivě neškodná puma. Jak? To se dozvíte v téhle poezii. Dejte, prosím, vědět, co si o tom myslíte, protože jsem se asi zbláznila, že píšu takovéhle kraviny.

 

Chrápu...

Chrápu...Jak to popsat? No, Jess si brousí zoubky na Edíka, ale čeká ji nemilé překvapení. Upozorňuji, že ani já to pořádně nechápu. :D

 

Vampire hunter in Volterra

Vampire hunter in VolterraVolterra si žije svoj bežný, pokojný deň, ale niekto sa blíži k hradu a chystá niečo zlé. Odrazu k nim vtrhne lovec upírov a bude to naozaj zaujímavé. Chcete vedieť viac? Všetko nájdete tu. Prajem príjemné čítanie.

« Předchozí  1 ... 3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 ... 14   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!