Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Parodovaná poezie

Eclipse- SF


 

Idol II.

Idol II.Rozhodla jsem se napsat další parodovanou poezii o filmových idolech našich hrdinů ze Stmívání. Tentokrát se vypravíme do soukromí Emmetta Cullena. Kdo je ten, o kom se mu v noci zdá? A jak to celé dopadne? To se dozvíte, když otevřete tento článek...

 

Píseň o Rose

Ve škole jsme četli báseň od J. Suchého Píseň o rose. Já jako správný Twilighťan přečetla Píseň o Rose. A potom už jsem jen nevěnovala pozornost hodině, ale psala tuhle parodii. Doufám, že se bude líbit. Je moje první ne tohle téma, tak mě neukamenujte :)

 

Idol

IdolMyslela jsem si, že už se v blbosti překonat nemůžu. Spletla jsem se. Jasným důkazem je tato parodovaná poezie o idolu Edwarda Cullena. Kdo to je? A co s tím má dělat růžový slon a hrdinové z Harryho Pottera? Otevřete a dočtete se více!

 

Modrobílá síla

Modrobílá sílaEmmett se zase o něco snažil, ale moc s tím nepochodil. Věřte, že modrobílá síla je fakt zlo!

 

Sprcha

SprchaStupeň blbosti: jedenáct z deseti.
Mozek použitý k vytvoření: 0%.
Smysluplnost: žádná.
Ano! Je tu má další parodovaná poezie! A co se stalo tentokrát? No, Carlisle už nedělá pokusy jen na zvířatech... :P
V hlavní roli: sprcha!

 

Vražedně dobrý řidič

Vražedně dobrý řidičPo dlouhé době vám přináším další veršovanou parodii. Edward se učí řídit a řekněme, že se to neobejde bez nehod... To víte, řízení není žádná sranda! :D

 

Toto je pravý upír

Toto je pravý upírCullenovci, a hlavne Edward, sú úžasní a očarujúci, ale Bella o nich stráca záujem. Čo sa stalo? Objavila niekoho, kto je podľa nej upírskejší než oni. Prajem príjemné čítanie.

 

Vypadlý proud u Cullenů

Vypadlý proud u CullenůTakže tohle je moje první básnička. Je taková parodická o vypadeném proudu u Cullenů. Opět přivítám kritiku i pochvalu. Doufám, že se bude líbit. Příjemné počteníčko přeje Kachna.

 

Esme záhradníčka

Esme záhradníčkaA som späť s ďalšou bláznovinou. O čom to bude? O Esme, jej pestovaní a aj všeličom inom. A čo bude to všeličo iné? To musíte nájsť tu. Prajem príjemné čítanie.

 

Kuchárska katastrofa alebo Emmett v kuchyni

Kuchárska katastrofa alebo Emmett v kuchyniA je tu ďalšia poézia. O Emmettovi vieme, že je to chodiaca katastrofa. A inak to nebude ani dnes. Emmett sa rozhodne variť, Esme chytá histerické záchvaty a Jackobovi hrozí smrť. Takže čo sa stane v tejto trafenej básni? To zistite samy. Prajem príjemné čítanie.

« Předchozí  1 ... 5  6  7  8  9  10  11  12  13  14    Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!