Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

Hillywood


 

Nekonečný souboj, aneb Team Edward vs. Team Jacob

Psala jsem trochu jiné song fiction na písničku Ghost Busters, když v tom se mi v hlavě začalo rodit toto. Snad vám to nebude připadat úplně stupidní, ale tak nějak jsem si vzpomenula na svá mladá léta, kdy jsme se s kamarádkou přely o to, který hrdina je lepší. To mě inspirovalo, takže tady to máte a snad mi zanecháte alespoň krátký koment. Vaše Chloe.

 

Ukolébavka pro Nessie

Ukolébavka pro NessieJedná se o spojení hnedle několika ukolébavek, které možná znáte a možná taky ne, ale i když mi každopádně připadají naprosto skvělé a mimořádné, rozhodla jsem se je upravit do tohoto song fiction. Takže, kterak Bella uspává malou Renesmé? Snad se vám bude tento text líbit a vysloužím si komentář. Chloe.

 

Jsi mé slunce

Jsi mé slunceSong fiction na písničku od české kapely Ready Kirken s názvem Krasohled. Ani nevím proč, ale jednu dobu, jsem si ji furt broukala, až jsem se nakonec rozhodla pro tohle skromné dílko. Snad se vám bude líbit a vysloužím si komentář, či alespoň smajlíka. Takže Bella, Jacob a jsi mé slunce…

 

Prvý bozk

Prvý bozk Skôr, či neskôr to príde. Prvý bozk. I pri Belle a Edwardovi nastal v živote takýto zlomový okamih.

 

Věčnost, nebo smrt

Věčnost, nebo smrtPřinaším vám další básničku. Tentokrát o Jane a Alecovi. Prosím o komentáře. Alice1C

 

Už z hor zní zvon, aneb Přání

Song fiction k písni Už z hor zní zvon (Amazing Grace). Zároveň můj první pokus o poezii. Enjoy. :)

 

Opustená

OpustenáAko sa Bella cíti po tom, čo ju Edward opustil? Dúfam, že sa bude páčiť.
Vaša AknelIz :))

 

Jasperovy Vánoce

Nedoporučujeme číst do 18 let.

Je to o Vánocích a o smrti Alice.

 

Sny, co nechtejí být vyplněny

Děj se odehrává mezi Stmíváním a Novým měsícem. Bella a Edward jsou do sebe zamilovaní a nic nemůže být lepší. Ale když chodí Edward na lov a Bella je sama, všechno ztratí své barvy a svět je černobílý. Zdají se jí sny, jsou to předtuchy nebo výplody fantazie?

 

Spočinout

SpočinoutTaková kratičká básnička o pocitech Belly, když se ocitne v náručí svého milovaného. Snad se bude líbit a necháte mi komentář. chloe

« Předchozí   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!