Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Moja krehká nádhera!!!

Já a Edward


Moja krehká nádhera!!!Moja prvá básnička. Dúfam, že sa vám bude páčiť!
PROSÍM komentáre, kritiku, hocičo!

Pršalo a vonku vládol chlad,

všetko bolo po starom, cítil som oheň,

mal som hlad.

Ona však prišla a zobrala mi nie len srdce, ale aj dušu,

chcela ma zabiť,

vytiahla si na mňa starovekú kušu.

To, čo som cítil ja,

bolo však oveľa väčšie.

Musel som ju zabiť, musel som ju mať!

Bol som slaboch,

nedokázal som to, cítil som veľký strach!

Cítil som ho v každej kosti môjho tela,

nenávidel som ju, nechcel som ju tu,

brala mi z úst každú, každučkú vetu.

Nechcel som ju, no predsa sa to začalo,

bola dokonalá, krásna, nádherná.

Bola môj anjel, bola môj život a zároveň smrť!

Spravil by som za ňu všetko, dal by som jej, čo si zaželá,

moja krehká nádhera!!!

Milovala som ju, to mi bolo jasné,

a aj ona mňa!!!

Pripadalo mi to všetko také bezchybné, krásne.

Možno som spravil veľkú chybu, možno som ju mal nechať tak,

keby som to ale urobil, stal by za zo mňa veľký mrak.

Neurobil som to a som šťastný,

že to je tak.

Milujem ju, chcem ju, som s ňou, som voľný ako vták.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Moja krehká nádhera!!!:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!