Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Bella matkou, Edward otcem

Rob002


Bella matkou, Edward otcemTato báseň je o Bellině těhotenství a porodu.

Když novomanželé měli svatební noc,

zapomněli na ochranu a Edward na svou moc.

Bella měla po těle modřiny,

avšak Edwardovy to dalo spoustu dřiny.

Potom jí začalo růst břicho,

a Edward zavolal: „Ticho, ticho“.

Hladil tiše

boule na jejím břiše.

Bella celá vyděšená, Carlisleovi volá,

Edward je v šoku, vypadá jak mrtvola.

On není připraven na to stát se tátou,

Bella volá Rosalii, ženy, ty se chápou.

 

Když dorazí domů, Bellu porod čeká,

myslí si, že má kluka.

Kluk Edward, holka Renesmé,

připravena na to stát se babičkou, je jedině Esmé.

Celou noc šije oblečky,

na tátu Edwarda lezou horečky.

Je celý hotový z toho stát se otcem,

Jacob je zalezlý těsně pod kobercem.

Stal se novou alfou vlčí,

Sam a zbytek na něj rozzuřeně vrčí.

On si ale nic nenechá líbit,

Cullenovi mu říkají: Jsi cítit!

 

Bella rodí, umírá,

Edward to nevzdává, má ji rád.

Vezme jehlu s jedem svým,

doufá, že její srdce přestane bít.

Brzy se stane upírkou,

to posílí lásku jejich velkou.

Renesmé je na světě, Bella novorozená,

Jacob už je v klidu, Rosie zhrzená.

Nessie drží v náručí,

bojí se, že ji Bella umučí.

Nessie totiž tluče srdce, krev ji proudí v žilách,

nikdo neví, čeho je Bella schopná, jen to, že je velmi milá.

A tak všichni Cullenovi,

dají hlavy dohromady.

Bellu s Nessie vezmou,

dělají to s velkou vervou.

Všichni budou žít navěky,

nazkazí jim to ani armáda upírů pravěkých.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Bella matkou, Edward otcem:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!