Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie


 

Ach, to trblietanie...

Ach, to trblietanie...Bella je očarená všetkým na Edwardovi. Ale najviac ju fascinuje jeho diamantová koža, trblietajúca sa na slnku. Prajem príjemné čítanie.

 

Láska mrtvé

Dlouhý život strávený o samotě, místo abyste ho sdíleli s tím, koho milujete, je jako pekelný očistec. Co teprve život bez konce? Co osamělý upíří život?? EH

 

Chci být s ní

Chci být s níMoje první básnička, tak uvidíte... Edward uvažuje nad důvody, proč musí Bellu opustit.

 

Láska na vrchole kopca

Láska na vrchole kopcaPríbeh Edwarda a Belly je plný mrzutostí, ako rozchody, samovraždy, žiarlivci, pomsty... Tak som si pre túto báseň vymyslela kratšiu a pokojnejšiu verziu. Edward stretne Bellu kdesi v lesoch a tá ho úplne očarí. Za jedinú noc je z toho životná láska a čoskoro aj nesmrteľnosť. Prajem príjemné čítanie.

 

Cisne Negro

Cisne NegroZdál se mi sen, o tom, jak Černokněžník zaklel Odysseu v bílou labuť. To kouzlo a emoce...
Chtěla být dokonalá. Chtěla cítit tu bezbrannost, křehkost, ale aby uspokojila obě strany, tak i spalující nenávist. Dvě osobnosti v jednom těle. Černá a bílá labuť. Hebkost bílých křídel a magie černých havraních křídel. Jak spojit tu smyslnost? Pocítí opojnost? Láska a smrt. Splynutí dvou labutí zamilováných do jednoho prince. A umírá křehká a zároveň nenávistná část. Zanechaly jen křídla…

 

Maňana será mejor

Maňana será mejorAko by sa cítila Bella, keď ju Edward v Nove opustil? Možno sa to dozviete v mojej básničke. Ak Vás môžem poprosiť, dajte mi v komentároch vedieť, či sa vám básnička páčila alebo nie. Je to moja prvá tvorba, ktorú som zverejnila.

 

Chase

ChasePolnočné písanie. :) Edwardov lov. Trochu som si poupravila jeho "zlé roky". Nezabíja iba kriminálnikov. Príjemné čítanie. :)

 

Sám... Pohlcen samotou...

Sám... Pohlcen samotou...Edward je sám... Tak si skládá básně... Básně o krvi a krvežíznivosti...

 

Proč? Vždyť se nic nestane...

Proč? Vždyť se nic nestane...Tato báseň je o Emmettovi a Rosalie... Proč se Emmett bojí být s Rosalie? Hezké čtení přeje Emet!

 

Zničím ťa

Zničím ťaJacobove pocity tesne po Bellinom pôrode.

« Předchozí  1 ... 19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!