Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

let


 

Plameny života

Plameny životaPoezie je o tom, co Bella cítila, a na co myslela, když byla těhotná. Poté je tam také její přeměna. Příjemné čtení přeje Darca131.

 

Vendetta

Jacob se pohádal s Renesmee a odešel. Samozřejmě se chtěl vrátit, ale znáte to. Renesmee se mu chce pomstít tak, aby Jacob trpěl co nejvíc, a je ochotná obětovat vše, dokonce i samu sebe... Tak čtěte.

 

The destiny

The destinyNěkolikrát omílané téma, ale ani já neodolala. :D Bellina přeměna a její nový pohled na svět. Bude všechno tak, jak si vysnila, když ještě byla člověk? ;) Sundance

 

Slza lásky

Slza láskyVím, že tohle bylo napsané už několikrát. Básnička je o tom, jak Edward Bellu opustil. Doufám, že se Vám bude básnička líbit. Příjemné čtení Darca131.

 

Svitá nám

Svitá námBelline úvahy o jej láske k Edwardovi.

 

Sen o sne, pieseň o piesni

Sen o sne, pieseň o piesniPocity Belly o láske pred tým než spoznala Edwarda. Moja prvá. Dúfam, že sa bude páčiť.

 

Alicino Porsche

Alicino PorscheTato poezie je o žlutém Porsche, které špatně skončilo. Já bych Emmettovi své auto nesvěřila, ale Alice to udělala a zaplatila za to svým miláčkem.

 

Colossicotera, et illumina

Colossicotera, et illuminaRosalie - trochu neklasická téma....

Ako vnímala svoj život? Ako sa pozerala na bohatstvo?

Prajem príjemný zážitok a prosím o komentár. :)

 

Gone without me

Gone without meLáska i smrt překoná. Bella zůstala ve věčnosti sama jen se svou bolestí ze ztráty milovaného, proto se rozhodla následovat ho až za okraj světa.

 

Ještě není konec...

Ještě není konec...Jak rychle se dobrý plán může obrátit v absolutní zkázu... Nahlédnutí do Arovy hlavy po událostech v Breaking dawn part 2.

« Předchozí  1 ... 13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!