Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - Knihy » Twilight kvíz

Twilight kvízPřeložila jsem pro Vás zajímavý kvíz, který se týká Stmívání a všeho kolem něj. Myslíte si, že o Stmívání víte vše a nic Vás už nemůže překvapit? Prověřte své znalosti upířího světa v tomto ne zrovna lehkém kvízu...A popravdě - kolik otázek zodpovíte dobře? :-)
Zdroj: http://www.reelzchannel.com/

Twilight kvíz


1. Stmívání začalo jako živý sen, který měla jedné noci Stephenie Meyer. Můžete jmenovat kapitolu, která začíná tímto snem v první knížce?
A) K. 5: „Krevní skupina“
B) K. 18: „Lov“
C) K. 13: „Doznání“
D) K. 1: „První pohled“

2. Která hvězda z filmu Stmívání byla v dalším filmu režírovaném Catherine Hardwicke?
A) Ashley Greene
B) Kristen Stewart
C) Nikki Reed
D) Anna Kendrick

3. Který mezinárodní knižní obal zobrazuje jablko s vykousnutým srdcem?
A) Finsko
B) Rusko
C) Norsko
D) Nizozemsko

4. Robert Pattinson hraje ve filmu Edwarda Cullena, ale nebyl první volbou pro Stephenii Meyer. Kdo to byl?
A) Gaspard Ulliel
B) Henry Cavill
C) Daniel Radcliffe
D) Peter Facinelli

5. Který z následujících názvů není jméno fanouškovské Twilight stránky?
A) Edward’s Meadow
B) Bite Me
C) The Shiny Vampire Club
D) Forever Bella

6. Jaké jméno chtěla dát původně Stephenie Rosalii?
A) Candace
B) Carol
C) Cora
D) Clara

7. Který z herců ze Stmívání už hrál někdy předtím nadpřirozené stvoření?
A) Taylor Lautner
B) Cam Gigandet
C) Robert Pattinson
D) Jackson Rathbone

8. Která hudební skupina vyřvává Belle v discmanu v kapitole 7: „Noční můra“, aby jí vyčistila hlavu a pomohla jí usnout?
A) Korn
B) Linkin Park
C) Limp Bizkit
D) Rage Against The Machine

9. Editorka vyškrtla rozšířenou scénu, kterou Stephenie napsala o Alici a Rosalii, jak násilně dělají z Belly panenku na ples. V té scéně, o které činnosti si Bella radostně myslí: „Některé věci ani upíři nemůžou urychlit.“?
A) Aplikace makeupu
B) Sušení jejích vlasů
C) Dělání pedikúry
D) Žehlení jejích šatů

10. Z jaké televizní show chce mít Stephenie citace na svém náhrobku?
A) Simpsonovi
B) Buffy, přemožitelka upírů
C) Gilmorova děvčata
D) Odpočívej v pokoji

Odpovědi: 1C, 2C, 3D, 4B, 5D, 6B, 7A, 8B, 9B, 10A



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Twilight kvíz:

 1
7. Nelik
14.07.2017 [1:09]

7 dobře mi příde dobré ale je to fakt těžký

6. kristen stevhart
27.03.2015 [9:28]

sem rada ze sem hrala v twilight saga Emoticon Emoticon Emoticon

5. Andrejíííííííííík
15.01.2013 [19:21]

Supeeeeeeeeeeeer Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon

04.08.2012 [18:07]

Agule994 správně... Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Těžkej kvízeček... Emoticon Emoticon Emoticon

3. i love jacob :*
25.07.2012 [15:34]

no tak jako asi 2 mi nešly ... :D Emoticon
ale jako bylo to těžkééé no ... Emoticon

2. bubloarah
26.10.2011 [15:39]

9dobre wowow

30.05.2011 [18:09]

VampE4BMám dobře jen šest. Udělala jsem si z toho tipovací soutěž! Emoticon Emoticon

Fakt těžký!

Ale dobrý! Emoticon

 1

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!