Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Ztráta

kl5


Ztráta Tak jsem vytáhla něco ze šuplíku. Je to docela smutné, ale pravdivé a ze života!

Vzpomíná na první doteky.

Byly tak jiné, něžné, žádoucí.

Vzpomíná jak svoje rty..

chtěla přitisknout k jeho.

On ale neexistoval..

Byl jen její inspirací.

Vzpomíná jak se spolu milovali.

Nejvíce ve dne, kdy ona se bavila.

On se k ní přitiskl a naplno si užívali.

Avšak on nebyl..ona nebyla.

Láska je křehká jako sklíčko.

Oni si toho byli vědomi.

A stejně přišly krušné chvíle.

Oni je však nezvládli.

Vzpomíná on.

Vzpomíná ona..

Vzpomínky nikdy nezmizí.

On zemřel a ona tu zbyla.

Ve světě věčných iluzí.

Proč zrovna on a ne někdo jiný?

Nikoho už nebude tak milovat?.

Kdyby to byl někdo z její rodiny.

I to by dokázala překonat.

Jen tahle rána se nikdy nezahojí.

Už nikdy víc s ním neprotančí jedinou minutu.

Tohle nikdy nepřebolí.

Ona už nebude mít v nikom takovou jistotu.

On jí nikdy nezradil.

Avšak zradilo jí zdraví.

Se zdravím i on zemřel.

On byl TANEC, který jí tak baví.

Pardon..bavil, vždyť už odešel.

Odešel..a sním i všechny naděje, ve které věřila.

A kdo jí o ně připravil?

Pouho pouhá vteřina.

Už nikdy se nepostaví na vlastní nohy.

Už nikdy si více nezatancuje.

Teď už může jen vzpomínat.

Na ty krásné dny.

Kdy snila své překrásné sny...



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Ztráta :

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!