Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Škoricová vôňa


Škoricová vôňaToto je tak trochu vianočná báseň o tom, čo robia Rosalie a Emmett na Štedrý Deň. Celá je z pohľadu Emmetta, tak dúfam, že som sa trafila.

Už je deň štedrý,

veľmi sa teším,

zas bude živo,

(kúpte si pivo).

 

Vyskočím z postele,

buchnem si hlavu,

už máme miesto

stropu povalu.

 

Neriešim, bežím

do lesa. Sneží,

Rose sa diví,

čo som taký živý.

 

Ulovím si medveďa.

Ale veď je nedeľa!

A toto sa nedelá.

Tak nebude večera.

 

Carlisle sa tu v kríkoch krčí,

na zajace ticho vrčí.

Tak toto si skúsim ja.

Ale čosi... Ajajaj...

 

Esme na nich vyskočila,

všetky mi ich vyplašila.

Pobral som sa radšej preč.

Bež zajačik, len si bež!

Edward s Bellou na lov idú,

a za nimi Alice, Jazz.

To znamená len jediné -

Rose je doma - rýchlo bež!

 

Keď som prišiel, zistil som jedno.

Zbytočne som ráno utekal.

Videl totiž prázdny dom,

len Rose, strop a diera v ňom.

Len čo som z lesa vypadol,

do spálne k Rose som zapadol.

A ako ste iste tušili,

riadne sme si to užili.

 

Esme sa vráti, čosi tu vonia,

bola to príjemná škoricová vôna.

Teraz sa tu žiadna zloba neznesie.

Táto vôna vždy nám pokoj prinesie.

 

Vianoce boli krásne,

čo viac treba povedať.

Asi len to, že na Vianoce,

treba sa u nás o strop báť.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Škoricová vôňa:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!