Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Rosalie Hale


Rosalie HaleBásnička o Příběhu Rosalie, jak jí Royce ublížil a jak jí přeměnili v upírku. Mám takový básničky na všechny Cullenovi, ale nevím, jestli se budou líbit, tak kdyžtak napište a já klidně přidám další ;-) no, ale konec keců - pls komentáře:) DederkaVeverka

Rosalie Hale

 

Možná jsem byla hloupá,

Avšak zvyklá, že na mne každý muž kouká.

Jednoho dne z rána, matka mne za otcem do banky poslala,

Moje krása pro ni byla do cizích světů brána,

Do kterých by se beze mne nedostala.

Tam já Royce potkala,

On mi hned večer poslal růži,

Nakonec s ní každý den pošťačka hopkala,

Víc než radovat se nemůži.

Avšak nastal onen soudný den,

Kdy jsem šla s Verou ven.

Protože při mé zpáteční cestě,

Byl sníh, zima mi byla i ve vestě,

Já Royce viděla,

A dost se za něj styděla!

On opilý byl,

Svoje kamarády kryl.

Nakonec však soumrak překryla černá noc,

A on ublížil mi moc.

Já myslela, že umírám,

Nerada na to vzpomínám.

Bolest mnou cloumala,

Já už napůl v jiném světě bloumala.

Pak však anděl krásný z mlhy se objevil,

Jeho tajemný dar se projevil.

Mne velká bolest ochromila,

Celé tělo zaplavila.

Po pár dnech se probudila, v životě novém,

Těle ocelovém.

Ledová a krásná jsem byla,

O takové kráse vždy jen snila,

Jen ta mne obměkčila.

Royce popravila,

Jeho mrtvola od té doby na hřbitově hnila.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Rosalie Hale:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!