Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Pochybnost

the host stills


PochybnostLáska Jessiky a Mika se nachází v pochybosti... Ale Mike se nevzdává.

Emielee - snad tě věnování neurazí, beru. :)


 

 Nepovinná kulisa:

 

 

To ty jsi hvězda,

která z nebe padá,

záříš, jsi něžná,

navěky má.

 

Nudím tě,

už máš mne dost.

Spojitost těl,

tvá neustálá zlost.

 

Ale dnes večer

je s námi vše jiné,

chtíč k nám přišel,

je to nespoutané.

 

Zhluboka se nadechni,

vypusť páru z úst,

tóny basů vyslechni,

znovu mne vpusť.

 

Nevěříš faktům

o sobě samé,

dnes je to datum,

kdy měsíc tě klame.

 

Úplněk svítí

a hvězdy padají,

to se ti líbí,

to ony tě svádějí.

 

Dnešním večerem

plujeme spolu,

zachráncem jsem,

však nepůjdeš domů.

 

Nadechni se zhluboka,

dnes je naše noc,

studna opojná je hluboká,

nebudem se míti dost.

 

Protože dneškem

se do tebe zblázním,

odhrnu ti šatů lem,

zas a znova, sním.

 

Jsi se mnou silně spjata,

zadrž slova svá,

pochybnost byla sňata,

tak už nebuď zlá.

 

Píseň ti broukám,

je známá naší lásce,

v sílu doufám,

utápím se v kráse.

 

Neodcházej,

raději se mnou neustále sni,

doprovázej

mě na cestě ke krásnému dni.

 



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Pochybnost:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!