Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Objevil jsem zlato

1.Anik-Breaking


Objevil jsem zlatoBáseň o citech Jacoba k Renesmé. Ať se líbí, vaše SD. :-)

 

Bolestnou zkoušku musel jsem překonat,

šlo to těžce, dlouhou cestu musel jsem

vykonat,

ale stálo mi to za to.

Díky pijavicím objevil jsem zlato.

Zlato, stříbro, drahé kamení,

zjistil jsem, že na světě nic dražšího

není,

 

nic úchvatnějšího,

nic líbeznějšího,

nic takového jako je ona,

jaká jsou její slova,

která vždy vyřkne jen tak,

která létají vzduchem

jako volný pták.

 

Vidím s ní všechny zvláštnosti

okolního světa,

žádná její řeč není tak prostá,

to není ani jedna její věta.

 

Dokáži s ní procestovat celý svět,

jen v jejích myšlenkách,

za chvilku tam i zpět.

 

S ní spatřím barvy duhy hned,

vidím i to, co zkreslily mi mraky.

Cítím rychlost, jíž jezdí vlaky,

tento nevšední pocit lze mi závidět.

 

Ukázala mi krásy koutů všech,

dokázala přesunout mne na druhý

břeh,

vysvobodila mne ze všech pochyb,

z tolika, co udělal jsem, chyb,

 

budu pro ni tím, čím bude chtít,

abych byl,

budu tu, vždy doufat, že došel jsem

ve správný cíl,

nechám volnost její plout,

tak daleko, jak bude chtít

jí dosáhnout.

 

Pro mne je důležitá jenom ona,

tak jako pro žraloka slaná voda.

To jí dal jsem srdce své,

ještě dřív, mnohem dřív,

než bylo otisklé.

 


 



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Objevil jsem zlato:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!