Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » No - bonus

MENŠÍ POKUS O ALICI NIC MOC KVALITA


No - bonusJelikož opravdu nemám múzu na to vám napsat teďka kapitolu, přináším vám bonus. Jedná se o básničku, která vám přiblíži trochu pocity Belli, její tužby a možný konec. Je tohle moje osnova nebo ne? To se dozvíte až na konci povídky. Twilightlady

No - Bonusová báseň

Dva lidi na ledě

na sebe hledí.

Vzpomínky udeří

jak rána pěstí.

 

„Nezapomenu na tebe,“ říkal mi vždycky,

neopustím tě,

a já tebe.

Bylo to uklidnění pro moji duši.

 

Byly to jen lži

a on se pak vypařil.

Nechal mě tam zničenou,

A teď? Myslí, že mu odpustím.

 

Pro bych měla?

Co jsi mi kdy dal?

Srdce, lásku?

Ale hned vzápětí si mi to vzal.

 

Teďka už ne,

znovu se nechytím.

Jsi jak pavouk:

„Co vidím, to polapím.“

 

Tvé pavučiny mě rdousí.

Tvůj pohled mě pálí.

Tvoje pohlazení mě ničí.

Tvé polibky mě zabíjejí.

 

Tak už mě nech,

copak to nechápeš?

Umírám,

a ty mi to jen ztěžuješ.

 

Nejsem ty,

nikdy bych ti neublížila.

Jenže ta doba,

ta doba všechno změnila.

 

Odejdi a už se nevracej.

Poslední slova.

Pak jen samota, tma

a zloba.

 

Nechal mě tam znovu stát,

samotnou na ledě.

Kde je to velké finále,

to, co mě do nebe odvede.

 

Ten velký konec,

závěrečné vystoupení?

Kde je to tvoje

poslední pohlazení?

Sice bolí, ale i tak,

čert mě vzal.

Polib mě, i když je to jako dýka.

Dýka do srdce, poslední úder.

Mé tělo je nyní jako pták,

volné a lehké.

Teď už mohu odejít.

A o tomto konci snít!



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek No - bonus:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!