Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Nesnesitelná bolest

Placka


Nesnesitelná bolestMoje druhá poezie, stále nejsem přesvědčená, že je to můj obor, ale i tak... Bella, Nový měsíc a skok z útesu. Tentokrát bez humoru. Přeji příjemné čtení...

Nesnesitelná bolest

Nový měsíc se na obloze houpá,
a v mé hrudi bolest stoupá.
Už nic nemá smysl.
Pochmurné myšlenky zaplňují moji mysl.

Má díra v hrudi rozedraná,
je jako píseň obehraná.
Jeho nepřítomnost moji duši drásá.
Smrt snad bude moje spása.

Mám se snad smířit s tím,
že už ho víckrát neuvidím?
Ne, nezvládnu to,
nejde to.

On je zkrátka láska má.
To je věc hotová.
Něžně mě vždy objímal,
a na šíji líbával.

Teď už tu ale nikde není,
jak rychle se ten život mění.
Vzpomínky na něj mě velmi bolí,
a v očích se slzy opět rojí.

Jenže bez nich nemám nic.
Snesu ještě víc?
Nemyslím si, nejde to.
Mrzí mě to, táto.

Jacob je můj kamarád,
má mě víc než rád,
jenže já jsem rozbitá,
jako hradba dobytá.

V záchvatu své bolesti,
zatínám ruce do pěstí.
Konec se již blíží,
tuze mě to všechno tíží.

Útes bude spása má.
Snad se mi to všechno zdá.
Snažím si to namluvit,
nestíhám se omluvit.

Vrhám se dolů střemhlav,
všechna pouta tím chci přervat.
Smrt na mě číhá v hlubinách.
Konec všem nadpřirozeným silám.

 


 

Lepší, horší? Fakt nevím... Každopádně prosím o názor. :-D

Vaše chloe xoxoxo



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Nesnesitelná bolest:

 1
11.08.2014 [6:25]

venaCullen Myslím že jeto Emoticon Emoticon Emoticon

1.
Smazat | Upravit | 08.08.2014 [11:12]

Na druhý pokus to je dobrý. Emoticon Emoticon Emoticon Mně se líbí... Emoticon

 1

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!