Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Napořád


Tak trochu depresivní básnička o Edwardovi a Belle, tak snad se vám bude líbit.

Napořád

 

Máme být vůbec spolu?

Když nás to táhne dolů?

Možná je to tak lepší!

Láska je prostě těžší!

 

Není to v tobě, je to v nás.

Život má jít přece snáz.

Překážky co nelze překonat.

Přání, co nejdou vykonat.

 

Každý má právo na lásku.

Tak proč nevěřit v nadsázku.

Je to ten prostor, kdo nás odhání.

A láska ta co pohání.

Je tam ten chtíč a taky vášeň.

Tak proč neskládat o tom báseň.

 

O lásce co vše přežila.

A dálce co jí zmařila.

O dvou lidech co spojila.

A těžkou cestu jim zvolila.

 

Nemáme na výběr, je nám to dáno.

Být spolu navěky není nám přáno.

Nechápu, to je vedlejší.

Ten vztah už je teď včerejší.

 

Tak co byl důvod k rozchodu?

Měl si snad úmysl k odchodu?

Na mě to nesváděj, já to nebyla!

Ta co tenhle vztah zabila.

Byl to snad osud, co ti vzal,

Tu vůli abys bojoval?

 

Budu tě pořád milovat.

Prostě ti nemůžu odolat.

Napořád, dokud nezemřu.

Slibuji ti ,že neselžu.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Napořád:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!