Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Mít lásku...

The Host


Mít lásku...Je to básnička z pohledu Edwarda v době, kdy Bella ještě nebyla (a ještě hooodně dlouho nebude) na světě ;o) .
ANGB♥

Mít lásku...

 

Už kolik let potácím se světem se svou rodinou.
Mrzí mne, že jsem občas mrzutý, oni prominou.


Jsou až příliš laskaví k upírovi, jako jsem já.
Má existence je nepochopitelná, budoucnost bezhlavá.


V tento den bych měl šťastný být, spíš se ale rozhoduji, zda mám odejít.

Mám totiž nesmrtelnost, bohatství a klid.
Mít tak lásku, dokázal bych žít.


Jsem jenom přítěž, ten divný, co nemá svou polovinu.
City odkázán jen na rodinu…


Nemám svou část lásky.
Mým blízkým to dělá vrásky.


Nejsou to však vrásky lidské.
Spíš poněkud netypické.

Jsou to vrásky duševní.
Kvůli mně se trápí řady dní.

Řady dní a nocí.
Já tu stále čekám, bez pomoci…

Kdy už objeví se pravá, co mi bude krýti záda.


Budem svoje nejcennější poklady.Bez ohledu na staletí, naše nálady.

A budem vědět, pro koho žijeme.
Mít naději, že se na druhé straně sejdeme.


Mít rádi, doufat v tyto dni.
A zoufat si, když nevrátí se k poledni.


Zoufat a obrátit zeměkouli pro jeho nalezení.
Bez jejího života život není.


Uslzení skočit za ním do propasti zapomnění.
Netoužit žít rozpůleni.

 

MOJE SHRNUTÍ



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Mít lásku...:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!