Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Bellin vzkaz Edwardovi

perex


Bellin vzkaz EdwardoviTuto krásnou báseň na téma Nového měsíce jsem nesložila já, ale jedna velice šikovná básnířka Ivanczska. S jejím dovolením to publikuji. Doufám, že se vám bude líbit tak, jako mě :-)

Bellin vzkaz Edwardovi

Je mi tak úzko, srdce mě bolí.
Moje láska k Tobě, Edwarde, nikdy nepovolí.
Po sobě veškeré stopy smazal jsi
však Tvůj obraz já mám v mysli.
Tvoje doteky na kůži i pocit, když jsi mě líbal,
cítím pořád dál.
Nechal´s mě samotnou, už mě nechráníš jako dřív,
nesu si těžký pálící do zad velký kříž. 
To už Ti na mě nezáleží?

Nemáš mě rád?

Každý den se ptám, proč jsi mě opustil?
Snad si uvědomuješ, jak velké chyby ses dopustil.
Chodím tu jak tělo bez duše,
kéž by někdo vystřelil šíp ze smrtící kuše.
Pak teprve nastalo by opravdové nebezpečí a Ty bys mě zachránil.

Abys mi pomohl to by ses nebránil.

Pomohl bys mi svým jedem

a byli bychom jako jeden.
Byla bych konečně jako Ty.
Moje kůže sněhově bílá, chladné prsty.

Po tom mé srdce stále víc prahne.

Spolu žít šťastný a dlouhý život můžeme.

Nástrahám všem čelit,

zničit, co mezi námi je nikomu nedovolit.
Tak už se vrať a buď jen můj!
Udělám proto vše a zatím si stojím stůj, co stůj.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Bellin vzkaz Edwardovi:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!