Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Because I am a girl


Moja prvá poézia, takže som zvedavá, čo na to poviete. Dej je o tom, že Nessie zistí, ako Jacob ľúbil Bellu a históriu o tom. Celá báseň je z jej pohľadu.

Because I am a girl

 

Teraz už viem,

že Bellu si ľúbil,

no ja stále bdiem,

a ty si mi niečo sľúbil.

 

Že lásku a nehu mi dáš,

po mojom boku budeš,

že na nič sa nehráš,

a že nikdy mi neujdeš.

 

Ako som sa mýlila,

teraz v posteli ležím,

dnes som ťa neprichýlila,

predstavujem si, ako k tebe bežím.

 

Tíško pred mojimi dverami stojíš,

pravdu povedať mi chceš,

o mňa sa bojíš,

no ďalšie klamstvá si sám rieš.

 

Zúfalým kričaním si nepomôžeš,

ja v izbe stále som,

no jeden bozk na rozlúčku mi dať môžeš,

hoci sa mračím ako hrom.

 

Dvere som ti otvorila,

ty si mi lásku v objatí prejavil,

milujem ťa ty moja gorila,

vieš už, že šťastie si objavil.

 

Rodina mi všetko vysvetlila,

ty sa šťastne usmievaš,

dúfam, že som to všetko prehodnotila,

samé rozprávky hovorievaš.

 

Ak na inú sa niekedy pozrieš,

uprac si z domu ostré predmety,

že žiarlivá som to vieš,

vystrelím ťa hoci aj z rakety.

 


Nadpis je podľa názvu piesne. Hlavne si ju k tomu pusťte.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Because I am a girl:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!