Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Parodovaná poezie

torta


 

Když ve Forks prší

Když ve Forks pršíPrvní poezie na téma Stmívání. Takhle to vypadá, když ve Forks prší. A mimochodem, celá báseň se dá i zazpívat na melodii "Prší, prší". Vlastně to tak zní líp. :D

 

Opět svatba

Opět svatbaRose chytne touha se zase vdávat. A ke všemu na Moravě v lidových krojích. Jak to dopadne si přečtěte zde.

 

Idol IV.

Idol IV.Po další dlouhé době je tu další „dlouhý" díl. Pokud by vás zajímalo, o kom v noci tajně sní Aro, pak neváhejte a otevřete tento článek, kde se to dozvíte. Je tady idol číslo čtyři...

 

To jsou Cullenovi... co dodat...

To jsou Cullenovi... co dodat...Pondělí u Cullenových. To je nejspíš téma básně.

Snad se bude líbit. V.

 

Svatba v Madridu

Svatba v MadriduRosalie s Emmettem mají 12. svatbu a ostatní se je snaží něčím překvapit. Všechno se však zhroutí.

 

Pozor, obchod!

Pozor, obchod!Nedává to smysl, sama pořádně nevím, o čem to je, ale stalo se to. Nějak vzdáleně se to týká příprav na silvestrovskou oslavu, ale co s tím má dělat bezhlavá Alice? Spolu se spoluautorkou ClearCullen vám přeji pohodové a ne-příliš-zmatené počtení.

 

Nečíst!

Nečíst!Až si tohle přečtete, tak asi už nebudete chtít, aby se KatariEsmeCullen, JoheeeCullen a vilinka domluvily na tom, že napíší báseň. Je to totiž až příliš bláznivé, ale přesto doufáme, že vám tím nepřivodíme příliš šoku.

Sama nevím, o čem tahle báseň je. Prostě o Cullenových.

Katy, Johííí a Vilí.

 

Black or... white?

Black or... white?Bella je postavena před jedno velmi zásadní rozhodnutí, přičemž jí dojde, kde to skončila. Ano, zase jsem si za všech udělala srandu...

 

Tam, kde slunce nesvítí

Tam, kde slunce nesvítíPokud jste již viděli Rozbřesk - část 1., určitě si dokážete vybavit scénu, kde Bella kráčí k oltáři. A nebyla bych to já, kdybych si právě z toho neudělala srandu, přičemž k celé této parodované poezii mě přivedly Robertovy pokusy o pokřivený úsměv. Přeji příjemné čtení... a odvahu...

 

Like Edward, Edward, Edward, oh...

Like Edward, Edward, Edward, oh...

Edwardova krása nás uchvátila,

někomu se však znechutila.

Klukům se líbit nemusel,

holkám však udělal na jazyku uzel.

Nevěděly, jak v jeho přítomnosti se chovat,

kdy výstřih ukázat, a kdy schovat.

Přeji pěkné počtení,

tohle není má básnička poslední.

« Předchozí  1 ... 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12 ... 14   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!