Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Parodovaná poezie

ghggfghfdghgfgfgg


 

Storočná marmeláda

Edward chce ísť na Aljašku. Prečo, to sa dozviete v tejto básni.

 

Emmett v akci

Parodovaná poezie o tom, jak Emmett odporuje Carlislovi kvůli penězům a zničí Esme skleněné dveře. :D

 

Eda to rád blond

Eda to rád blondDalší nesmyslná báseň... Eda shání peroxid, aby si mohl obarvit vlasy.

 

Zhulíme se do němoty!

Zhulíme se do němoty!Tomuhle se už nedá říkat ani parozie.

Já osobně bych to teda nazvala jako: Tragikomický výkřik do tmy

Jinak, je to hlavně o Volturiových a myslím, že název mluví za vše.

 

Alice ve svém živlu

Bella a Edward se rozhodli pro svatbu a Alice je šťastná. :D Vypráví to Alice. :) Sice se mi to moc nerýmuje, ale musela jsem to sem dát. :D

 

Edwardovo vítězství

Edwardovo vítězstvíEdward a Bella, učebna bilogie a touha po krvi. Je to moje první poezie, snad se bude líbit. Vaše IsabelMasen.

 

Olympiáda I.

Upíři měli nápad... Nač přišli, koho k tomu přizvali, jak se vše odvíjelo? Více se dozvíte v naší parodované poezii, kterou jsem sepsala se super holčinou... Příjemné počtení přejí zuzinecckaa a Sundance.

 

Šach-mat

Šach-matSvatební cesta z jiného úhlu pohledu...

 

Zločin a trest

Zločin a trestEdward, líbánky a jeho pozdní lítost. Tentokrát převážně nevážně.

 

Pán doktor, ja som zdravá

Pán doktor, ja som zdraváBella je, ako všetci vieme, taká šikovná, že si ublíži aj na dokonale rovnom povrchu. A Carlisle je doktor. Lenže upírov liečiť netreba a vo Forks k zraneniam väčšinou nedochádza. Preto sa nudí. Ale na(ne)šťastie má nového pacienta - Bellu. A tá z toho rozhodne nie je dvakrát nadšená. Prajem príjemné čítanie.

« Předchozí   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 ... 14   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!