Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Parodovaná poezie

natáčení


 

Emmettek pankáčem

Emmettek pankáčemNěkteří chtěli pokračování, takže ho tady máte. Není tak dobrá, jako ta předtím... Je prostě druhá.
Když to nevyšlo s rapem, proč to nezkusit s punkem, no ne? A jak to dopadne s jeho druhým pokusem?

 

My z Cullenova

My z CullenovaVíte, jaký je čas? Čas na další Disney pohádku!=D A tentokrát tu máme Kačeří příběhy. Do třetího verše si můžete dosadit, jaké jméno chcete, ovšem na postavu kačeřího strýčka Skrblíka mi perfektně pasoval právě Carlisle. Tedy, hurá do Cullenova!

 

Jak našel Edward svou lásku

Jak našel Edward svou láskuPokus o vlastní tvorbu, doufám, že se bude líbit! :-)

 

Emmettek raperem

Emmettek raperemCo se stane, když Emmettek zatouží stát se rapovou hvězdou? Tuhle básničku věnuju svojí sestřičce, takže "Ooo Čegedáp!"

 

Jazz a Hale

Jazz a HaleTaky máte tak rádi pohádky od W. Disney? Nemohla jsem si vzpomenout, koho mi připomínají Chip a Dale. A pak mi to došlo - Jaspera Hale!

 

Krásné sny z Elm Street

Krásné sny z Elm StreetTaky už se nemůžete dočkat medvídka Kellana v Noční můře z Elm Street? Jakou má asi Fredy šanci proti Emmettovi?

 

H1N1

H1N1Venku je pořád počasí na draka a kolem mě jsou samí nemocní. Tak mě napadlo, jestli by nemohl onemocnět i upír... Je to opět poněkud parodické. A komu se to zalíbí, nechte mi prosím alespoň smajlíka. (Pro ty, kdo to nevědí - virus H1N1 je virus prasečí chřipky)
Vážení, večer mě napadla další sloka... tak jsem ji tam přidala, když je dnes Valentýn. Kdo máte chuť, přečtěte si to (je tam o trochu více erotična. :)))

 

Emmet a lesní panna

Emmet a lesní pannaEmmet a lesní panna (Volná parafráze balady Františka Ladislava Čelakovského, tentokrát se šťastným koncem.) Tahle lehká parodie vznikla po úvaze, že když se kolem Forks vyskytují upíři a vlkodlaci, kdo ví, jaká mýtická havěť se tam ještě po lesích může prohánět? Dějově spadá na začátek Stmívání, ale vlastně se to mohlo stát kdykoli, když Cullenovi společně lovili. Doufám, že se budete bavit jako já, když jsem to psala.

« Předchozí  1 ... 7  8  9  10  11  12  13  14


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!