Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie

Arova dcera Elena by Rosabella Larrin Cullen.


 

Anjel v temnote

Anjel v temnoteO Emmettovi a Rosalie.
Je to moja prvotina, preto každý komentár je vítaný. (Aj kritika.)

 

Malá holka zasněná..

Malá holka zasněná..Irinina ztráta a bolest...

 

Rotten mental poison

Rotten mental poisonBelliny sebevražedné, ztrouchnivělé, zoufalé myšlenky po odchodu Edwarda. Můj druhý pokus a souvislý text, jež má připomínat poezii. Nespíš ohrané téma, ale iluze Romeo a Julie žije už několik století a pořád to nepřestává bavit!

 

Říjen, listopad, prosinec...

Říjen, listopad, prosinec...Za řasy schovaný čas v Novu, tedy omývané téma; Z dlouhé chvíle, ale snaha je doufám, alespoň krajně zaznamenatelná...
Vaše Becky, Pro VJL

 

Šedá myš

Šedá myšPrvní dojem... Několik sekund v několika odstavcích... Bella, Edward a jejich první setkání. Your Dianeh001

 

Sfoukávám si svíčky

Sfoukávám si svíčkyNikdo nežije věčně, jak hlásalo promo True Blood, ani Nessie. Aneb když poloupír není nemrtelný.
V pochmurném duchu, hádám.
Becky

 

Paprsky v závoji šedi

Paprsky v závoji šediKdyž srdce bolí, musí přijít někdo s náplastí. Poezie je spletená z pocitů našeho vlčího hrdiny a zapadá to do okamžiku, kdy mu při porodu poloupířího dítěte zemřela životní láska. Kdo přijde s obvazem a slepí zpátky jeho puklé srdce?

 

Pokoj 13

Pokoj 13Tato básnička navazuje na Železnici nočních můr. Bellu odvezli po pokusu u sebevraždu do nemocnice/blázince. Přijde tam za ní ale nečekaná návštěva v podobě Victorie.

 

My little sister

My little sisterMali ste báseň o tom, ako sa Jane cítila, keď zabili Demetriho s Alecom. Potom mi napadlo: A čo ak by prvá umrela Jane?
Ako by sa potom cítil Alec?
Prajem príjemný zážitok. Zanechajte, prosím, komentáre. VJL

 

Železnice nočních můr

Železnice nočních můrBella se nikdy přes odchod Edwarda nepřenesla, protože se nevrátil. Rozhodne si sáhnout na život, podaří se jí to?

« Předchozí  1 ... 4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14 ... 110   Další »


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!