Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Prázdninová tvorba - Život

Já kůň


Prázdninová tvorba - ŽivotTak prázdniny se musely nějak projevit, takže jsem team Jacob a píšu básničku o Edwardovi, jo jsem blázen, ale v poslední době mi dochází, že Edward není zas tak špatný:)

Život - Life


Byl jsem jako ste teď vy, člověkem,

stárnul jsem spolu s věkem.

Avšak nemoc zlá přišla,

na provázku si se mnou a rodiči vyšla.

Držela nás dlouho ve svém objetí,

bylo mnoho lidských obětí.

Můj otec první z nás podlehl,

na smrtelné posteli ulehl.

Matka se mě snažila naživu držet,

abych mohl dlouho vydržet.

Moje matka byla hodná, milá,

před svou smrtí na Carlislea volá:

,,Ochraň mého syna, jak jen zmůžeš,

ochránit ho přes smrtí, ty jen můžeš.''

Ležím na posteli v očích smrt mi krouží,

Carlisle zapřemýšlí, zachránit mě touží.

Jedno kousnutí vše změní,

život bez smrti cena za to, jen tři dny protrpění.

Uběhne pár let,

přínáším pár dalších vět.

Zpět se vracím ke své rodině,

otci Carlisleovi, matce Esmé, vypadají nevině.

O sto let později, potkám ženu svých snů,

IsaBella Swanová, změnila mi v životě hned několik dnů.

Miloval jsem ji víc a víc,

nebránilo nám v tom skoro nic.

Pár špatných věcí tu bylo,

avšak nic už po nich zbylo.

Stala se mou ženou věčnou,

v jistou chvíli dannou.

Stala se jako já studeným,

dala mi dceru se srdcem spuštěným.

Spuštěným srdcem pro muže,

Jacob Black se do ní otisk', už nic nezmůže.

Omluvte mě už musím jít,

svůj nový život žít.


Edward Cullen



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Prázdninová tvorba - Život:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!