Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Cullenovi všelijak

rob8


Cullenovi všelijakJá a Misha Cullen jsme se rozhodly napsat nějakou podobnou parodickou básničku, jako tu už byla jedna ode mne-Cullenovi trochu jinak. A je tu-Cullenovi všelijak:-)

Cullenovi všelijak:-)

 

Rose na Emma jenom zírá

Zbyla po něm pouhá díra

Propadl se čtyři patra

Mám zavolat psychiatra?

Ze zdola ozývá se velká rána

Venku znovu vrzla brána

Alice přišla z nákupu

Hned si sedla k facebooku

Na face měla nový vzkaz

Prý ve škole se koná sraz

Sraz upírů s vlkoušema

Mírová smlouva bude porušena

 

Přišla tam i Bella

A pak náhle zčervenala

Jake tam stojí bez trička

Nahýbá se nad křečka

Zašlápnul ho náhodou

Na pohřeb mu všichni jdou

 

Jasper spěchá,utíká

Honí ho krysa veliká

Jasper nerad krysy má

Alice za ním utíká,

Píchla si větev do oka

 

Emmett za břicho se popadá

Bella do kómatu upadá

 

Rose ta má zas depresi

A tak nehty nalakuje si

Emmett na ní zkouší triky

Předvede jí mužské kliky

Rose se na něj podívá

Pak ho kopne z komína

 

Edward ten je na prášky

Přišla smečka z Aljašky

Tanya ho honí zas

Lesem ozývá se její hlas

Ede,lásko vrať se ke mně

A ne k ňáké jiné ženě

My dva k sobě patříme

A být spolu musíme

Edward ten jí neposlouchá

A rychle od ní pryč spěchá

 

Esmé do kalhot se souká

Carlisle na ní mlsně kouká

Esmé na něj hbitě skočí

Oslavit jdou výročí

Koupel si daj bublinkovou

A k večeři svíčkovou

 

Konec:-)

 

 



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Cullenovi všelijak:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!