Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Twilight poem


Twilight poemShrnutí celého Twilight.
Jde pouze o první díl, tudíž jsem se snažila zachytit ty nejdůležitější momenty v díle. A to příjezd do školy, spatření Edwarda, jeho postupné změnění nálady k Isabelle. Návštěva v Cullenovic domě, Jamese, až nakonec šťastný konec.
Nudila jsem se při dvouhodinovce, tak jsem si řekla, že Vám něco složím.

V jednom deštivém městě Forks,

já jela za tatínkem pro radost.

Nová škola, noví lidé,

cítila jsem se tak nepatrně.

Přesto však pozornost jsem upoutala,

o tom jsem však nevěděla.

 

Jeho temné oči mě propalovaly,

cítila jsem, jak mi se srdcem hnuly.

Jeho tvrdý, nepřístupný pohled mi dokazoval,

ať se raději od něj držím dál.

Náhle se však změnil,

už na mě mileji mluvil.

 

Zmatená jsem se šťastně dívala,

jak jeho nenávist ke mně vyprchává.

Oči se měnily v krásně zlaté

a já věděla, že navždy už budou takhle jasné.

Postupně se měnil v krotkého

a já se zamilovala do něho.

Rodina Cullenů mě přijala jako vlastní,

protože jsem slyšela, jak o mě básní.

Nebezpečí se nám nevyhnulo,

ovšem štěstí při nás stálo.

On byl stále upírem

a já zůstala pouhým člověkem.

 

Když konečně se naše rty spojily,

věděla jsem, že to už tak bude navždy.

Byl jen můj a já jeho,

něco mě k němu připoutalo.

 

Zhluboka jsme si do očí pohleděli

a pořádně jsme se nadechli.

„Miluji Tě, Edwarde,“ vydechla jsem.

„Miluji Tě, Isabello,“ zašvitořil jemným hlasem.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Twilight poem:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!