Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Těžké uvěřit

edbebywendy


Těžké uvěřitŽivot Jaspera se změnil, když potkal Alice...

Věnováno Enutce :*


 

 

 

Jsi má květina, která přetrvává svět,

jsi ona rostlina, jež nezná slovo věk.

Jsi křehké poupě, o něž se chci starat,

jsi dokonalý skvost, jemuž vláhu potřebu

mám dávat.

 

Jsi tak uvěřitelná jako pro člověka nebe,

pro mne jako smrt, ne život bez tebe.

Tvé vlasy havraní černé jsou jako tma,

jsou nádherné, jako spolu jsme my dva.

 

Nevěř tomu, kdo říká, že překrásný máš hlas.

Je to zvonkohra, zpěvohra, její lehký třas.

To chvění ve vzduchu vždy, když promluvíš,

pro mne bolest, zároveň i ráj, těžko uvěříš…

 

Ale ta symfonie, odkud vzala se?

Z těch rtů, na které dívám se.

Miláčku, tvůj úsměv je dalším divem světa,

pro mne stále nepřekonatelná meta.

 

Vím, že já navždy, navěky tě mám,

i přesto občas, někdy zaváhám.

Ty ještě divíš se? Ty nechápeš mne?

Ze sna probuď se, koukni na sebe,

do nového dne...

 

Jsi víla, která splnila mi přání.

Tak velké, Alice, o tom nemáš zdání.

Jak pochopit mám tě donutit?

Cožpak je tak těžké uvěřit?

 

 



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Těžké uvěřit:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!