Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Slová, listy, pocity...


Slová, listy, pocity...Listy, ktoré nikto nedostal.

Príjemné čítanie. LiviaCullen

Báseň venujem Jessy za to, čo si so mnou musí vytrpieť. Milujem ťa, zlato!


 Na matematike sedím

a sama sebe sa divím,

že tu tak trčím

a len na teba myslím.

 

Do ruky beriem pero

a čo cítim, píšem modrým na bielo.

To, čo na tebe mám rada,

píše moje pero samo.

 

V hlave si predstavím všetko,

ide to pomerne ľahko.

No vybrať to najdôležitejšie – ťažko.

Rozmýšľam a mozog mám z toho namäkko.

 

Keď som prvý raz ťa zazrela,

myslela som, že vidím anjela.

Nechcem to priznať, no strach som cítila,

čím len som ťa od seba odohnala?

 

Odišiel si a samu ma nechal,

s tou bolesťou by sa nikto nevyrovnal.

Jeden tú bolesť predsa len ustál,

dúfam, že ty si taký problém nemal.

 

Raz určite dať ti chcem

všetky slová, čo píšem sem.

Určite raz ťa hľadať pôjdem,

dúfam, že v cudzom náručí ťa nenájdem.

 

Sedím tu v lavici na hodine,

komu len zverím svoje trápenie

o tej veľkej novine,

kvôli ktorej som na dne?

 

Slová, listy, pocity,  všetko

je ukryté v škatuli, na nej veko.

Po nociach čítam ich slepo,

no aj tak všetko zostane zložité rovnako.

 

Isté je však len to jedno,

pri mne nie je tvoje miesto

a všetko dobré je len klamstvo.


Je to len moja druhá báseň, tak majte, prosím, trošku ohľady. Dúfam, že sa bude páčiť.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Slová, listy, pocity...:

 1
13.11.2013 [15:45]

kiki11Hezká poezie. Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon

 1

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!