Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Netrap mne, Same


Netrap mne, SameTrojúhelník Sam, Emily, Leah. Poezie z pohledu Leah. Ať se líbí, Sadi. :)

 

Když vyšlo slunce

a zahalil mne jas,

já přidala se ke tvé smečce,

bolest protínala mysl mou,

stále a zas.

 

Netušila jsem, co se děje.

Co bylo to za díru,

jež neustále ve mně zeje?

 

Byla jsem zoufalá.

Až potom došlo mi,

že láskou k tobě neustále

jsem spoutaná.

 

Že před tebou budu muset

chránit si své myšlenky,

že nevyřčená otázka bude

ve tmě viset

za pomstu její mstitelky.

 

Proč nechtěl jsi mne,

ale ji?

Čím lepší než já

byla a je Emily?

 

Každý se diví,

proč jsem nepříjemná.

Proč mne prosíš,

abych k tobě byla

upřímná?

 

Jak mohu být,

jak mohla bych si dovolit,

říct ti něco takového?

Něco, co znovu by

mne zžíralo

a mou duši opět

drásalo?

 

Oh, Same, drahý Same,

není to tak, že ráda mám

jen sebe.

Že nedokáži tvým vtipům

zasmát se,

že nesnáším, když ptáš se,

kdy naše přátelství

vrátí se.

 

Opravdu to toužíš vědět?

Kéž mohla bych ti odpovědět.

Leč chtěla bych se pravdu

sama dozvědět.

 

Znát ji, ale nebylo mi

umožněno,

trápíš mne dál svými slovy,

větou nevyřčenou.

 

Kdy skončíš to,

kdy přestaneš si hrát

na vlka, co pohádky má

rád,

na toho, jež ve tmě

dávno přestal se bát...

 

Já prosím jediné.

Netrap mne.

Netrap mne, Same.

 



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Netrap mne, Same:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!