Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Edwardův život - 1. část

1.Handaa-Rozbřesk


Takže jsem sedla k počítači a chtěla ze sebe vytřást nějakou tu básničku. Řekla bych, že na to, že je to má první, se mi docela povedla, tak jen posuďte sami!!! xD

Edwardův život – 1. část

 

Můj nesmrtelný život nudný je,

celé roky se nepřetržitě opakuje.

Škola a po mně dychtící dívky,

od sebe odrazuji už od základky.

 

Až jednou náhlé stěhování

mě stálo těžké sebeovládání.

Protože Bella, jedna dívka ze sta,

která přijela ze slunného města,

člověka ve mně vzkřísila

a se mnou na mou louku chodila.

Tam jsme se poprvé políbili

a společně si to užívali.

 

Zamiloval jsem se jako malý kluk,

ale v tu chvíli mi to bylo fuk.

Na sto deset let mi táhne,

ale Bella po mně stále prahne.

 

Po jejích nevydařených osmnáctinách

moje srdce se rozpadlo v pouhý prach.

Věděl jsem, co přijde,

rozchodu se nevyhneme.

 

Snažil jsem se jí to jemně říct,

ona mě za žádnou cenu nechtěla nechat jít.

Moje slova řezaly,

jí se do očí slzy vkrádaly.

 

Jestli bych tam ještě chvíli stál,

k zemi by mě dostal její žal.

„Nemiluji Tě,“ byla poslední slova má

a já sledoval, jak se jí podlamovala kolena.

 

Rychle jsem ji na čelo políbil,

a že mě nikdy více nespatří, jsem jí slíbil.

Pak jsem zbaběle utekl,

nebo bych se prořekl.

 

Odpusť mi tvé zraněné srdce, Bello,

věz, že to tak býti mělo.

Miluji tě stále, možná ještě víc,

ale to už se ty nikdy nedozvíš.

  


 Tak co na ni říkáte?

Měla bych napsat i druhou část?

 



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Edwardův život - 1. část:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!