Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Dokážu zapomenout?

3.newmoon-Volttera


Dokážu zapomenout?Přináším vám svou další poezii. Já netvrdím, že za něco stojí, ale chtěla jsem ji sem dát. Vím, že typu odchodu Edwarda v Novém měsíci a trápení Belly je tady toho o tom opravdu hodně, ale já to prostě musela sepsat. Přijmám jak kritiku, tak i tu menší pochvalu.

Tady je písnička, u které jsem to psala.

Dokážu zapomenout?

Odešel, bolest je velká,

odešel a já se snažila zapomenout,

copak mě to musí pohlcovat?

A to mě musí i špatné svědomí pronásledovat?

Já nevím jak dál,

stále myslím na to, jak v lese stál,

poslední slova odříkal.

Srovnala jsem se s tím,

nic jiného mi nezbývalo,

stále na to ale myslím.

Srdce z kamene,

jeho krásná tvář,

jeho ladné kroky,

co z toho jen máš?

Copak, ale tak rychle dokážu zapomenout?

Copak dokážu tu bolest překonat?

Myslíte si, že se dokážu tak lehce s tím srovnat?

Jacob je jediný, co nad vodou mě drží,

ano, jediný, kdo mi pomohl se z toho dostat,

ano, taky jediný, který se mnou zůstal.

Jeho hřejivý úsměv je lék na všechno,

Edward odešel a vše s ním,

můj otec se z toho všeho zbláznil,

odešla jsem, zpočátku mi bránil.

Nechápu nic ani sebe,

všechno špatné vždy do mého života vleze.

Smutně sedím,

dívám se z okna,

myslím na minulost,

která se dlouho se mnou vlekla.

Podaří se mi ale zapomenout?

Budu zase znovu žít?

Mebo jen o krásné budoucnosti můžu jen snít?



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Dokážu zapomenout?:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!