Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Chyba


ChybaZ Belly sa nestal upír a ani žiadna Nessie nie je. Edward ju nechcel premeniť a ona to vzdala. Prajem príjemné čítanie. :)Vaša Noemi :-*

Žijem s tebou.
Som manželkou tvojou.
Milujem ťa, ty mňa tiež,
to ty, všetko smieš.

Charlie už nie je,
no moja hlava si rada spomenie.
René zomrela mladá,
Vždy bola šialenosť samá.

Chýbajú mi, no ja mám teba.
Pri tebe som našla samú seba.
Šepkáš mi slová lásky,
ale mne sa na tvári robia vrásky.

Tváriš sa, že to nevidíš
No ja viem, že smútiš.
Chcela som zmenu.
To ty, si nechcel zmeniť moje obedové menu.

Prišiel vlas šedivý,
chystajte pohreb bláznivý.
Pomaly sa blíži koniec.
Alice, prichystaj veniec.

Z posteli smrti,
hovorím ti pár slov.
Žiadam ťa: „Neublíž si.“
A ty na to: „Idem s tebou.“

Posledný výdych, 
necítim nič.
Do srdca, šľahol ma bič.
Neodídem bez spomienok tých.

Myslené slová, milujem ťa,
no nesleduj ma.
Poberám sa preč,
niekto mi do srdca zabodol meč.

Vidím Vás, 
dúfam, že nie posledný raz.
Trápiť sa nemôžete,
život svoj si žiť musíte.

Posledné zbohom
stretneme sa... časom.
Budem pri Vás stáť,
šťastie budete mať.

Ten hore ma víta, 
slnko práve svitá.
Nový deň nastal,
Mesiac svietiť prestal.

Nesmúťte už,
smutný je môj muž.
Uvidíme sa znova,
týmto však dohrala moja osnova.




Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Chyba:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!