Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » A byla svatba...

Jak se vidí


A byla svatba...Poezie, rozbřesk a svatba Edwarda s Bellou. Přeji přijemné čtení...

Rozbřesk se už blíží,

a mně se oči stále klíží.

Den svatební můj nastal dnes.

Do rukou dostávám silný třes.

 

Těším se, až nám spolu začne věčnost,

chce to už jenom tu statečnost.

Přejít lehce k oltáři

a nasadit úsměv ve tváři.

 

Je mi z toho lehce smutno,

že mé srdce málem puklo.

Zvolila jsem upíra,

snad se Jacob posbírá.

 

Nechci slýchat jeho smutné vytí,

ale ono prostě není zbytí.

Za jeho zvuku k oltáři kráčím,

lehce se pro sebe při tom mračím.

 

Copak jsou tu všichni hluší?

No aspoň, že mně to sluší.

 

Edward ke mně přistupuje,

má bolest se otupuje.

Vyměňujeme si spolu sliby

za zvuku nádherné hudby.

 

Ta jediná přehluší,

výčitky, jež mi přísluší.

Musí mě již nechat jít,

já přec s Edwardem jen chci být.

 

Myšlenky se mění v slova.

Mé nohy jsou jak z olova.

Ztrácím dech a hlava se mi točí,

tak jako pokaždé, když hledím do jeho zlatých očí.

 

„Když jsem s tebou,

je den hnedka krásnější.

Když jsem s tebou,

jsem prostě šťastnější.

 

A tak tomu bude už navždy…



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek A byla svatba...:

 1
06.03.2015 [9:26]

Fujjjj

3. blabla
28.02.2015 [16:46]

docela to ušlo Emoticon Emoticon

30.01.2015 [11:35]

SusannaMartinnádherné Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon

1. BeAll
30.01.2015 [11:22]

Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon Emoticon

 1

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!