Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Úsvit nádeje

The Host


Je to báseň z Breaking Dawn. Moja prvá. Dúfam, že vyšla. :)

Tej prvej noci zdal sa mi sen,
všetko okolo zmizlo, bol si tam len ty a ja.
Viem, že to bol sen,
Ale boli sme tam vždy len my dvaja.

Smial si sa a ja som spala,
bol to sen, a ja som vrúcne a tichúčko
na vankúši z páperia plakala.
Ty si plakal a ja som si zdvihla tričko.

Zrazu som sa smiala a ty si plakal,
bola som šťastná ako nikdy predtým.
Bola som šťastná a teba zahalil žiaľ.
V tú noc sa to zvrtlo a nič nebolo ako predtým.

Bolo to čarovné, krásne a rozkošné.
Cítila som v sebe malé pohyby.
No ty si plánoval niečo zbytočné,
lebo si mal hrozné pochyby.

Pochyby o tom,
že sme boli šťastní.
Pochyby o tom,
že sme poklad našli.

Raz si mi však povedal,
ľúbi ťa to tak,
ako by to neopísal,
či chce tak či tak.

Dieťa moje rástlo vo mne,
no niekto ho neznáša.
Jackob svorke svojej o mne
tajne donáša.

No zrazu bol už sám,
iba mladý Seth.
Nakoniec povedal nám,
že je s ním aj Leah.

Bola som s ním štastná
ako blcha a v kožuchu.





Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Úsvit nádeje:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!