Stmívání.eu ~ Twilight Fan Home - FanFiction poezie » Nevybírá si

kreslenicullenovci


Nevybírá siPřináším něco odpočinkového od toho drabble-boomu. :D

K napsání téhle poezie mě inspiroval jeden drabble, což je docela paradox, ale je to tak. Byl o Esmé a útesu, ze kterého se chystala skočit. A já přináším trošku konkrétnější nahlédnutí do její mysli.

 

Stalo se to, co nikdo nezažil…

Jak život s osudem mým naložil,

teď v mysli mi probíhá,

zmateně, ve vzpomínkách…

 

Jedna myšlenka tu druhou střídá,

jedna o tu druhou zakopává,

pokulhává…

 

Šíp lásky měl hrot silnější,

i paprsky slunce byly jasnější.

Nečekala jsem tak krutý náraz,

nevěda, jak se smrtí a bolestí tančit

zaráz.

 

Ten luk střelil silněji, než v mém očekávání se zdálo,

nechtěla jsem nic, jen toho štěstí málo.

Taky blyštivé sklo šlehající z paprsků,

nezbyl čas ani na pár mých polibků.

 

Ovšem slunce za mraky se schovalo,

v obavách, čemu se zaprodalo…

Nevěda ovšem mé pravé úmysly,

vzdávalo mi hold, to měla jsem na mysli.

 

Však nemohoucnost změnit to,

po čem touží lidská podstata,

osudným se mi stalo zlo,

že ona existuje, proklatá…

 

Je vzpurná a nevybírá si,

ale já si vybrat můžu, nechci bojovat.

Je zde pro ty hříšníky,

kteří sami sobě začali se vzdalovat.

 

A tak ji prosím,

s větrem ve vlasech,

ať nechá mne jít,

ať neotáčí se.

 

Nechci ztratit možnost,

v kamenech ulehnout,

nechci cítit něžnost,

té duše bezbranost.

 

Jeho tělíčko vidím před očima,

poslední vteřiny, co s ním jsem zažila.

 

A vítr vlasy mi zaplétá,

já padám, padám dál…

Umírám...

 



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Nevybírá si:

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.ei.]smile41[./ei.] [.ei.]smile34[./ei.] [.ei.]smile33[./ei.] [.ei.]smile06[./ei.] [.ei.]smile01[./ei.] [.ei.]smile08[./ei.] [.ei.]smile19[./ei.] [.ei.]smile10[./ei.] [.ei.]smile17[./ei.] [.ei.]smile22[./ei.] [.ei.]smile25[./ei.] [.ei.]smile09[./ei.] [.ei.]smile07[./ei.] [.ei.]smile32[./ei.] [.ei.]smile35[./ei.] [.ei.]smile40[./ei.] [.ei.]smile24[./ei.] [.ei.]smile23[./ei.] [.ei.]smile16[./ei.] [.ei.]smile11[./ei.] [.ei.]smile18[./ei.] [.ei.]smile29[./ei.] [.ei.]smile20[./ei.] [.ei.]smile27[./ei.] [.ei.]smile12[./ei.] [.ei.]smile15[./ei.] [.ei.]smile04[./ei.] [.ei.]smile03[./ei.] [.ei.]smile36[./ei.] [.ei.]smile31[./ei.] [.ei.]smile38[./ei.] [.ei.]smile14[./ei.] [.ei.]smile13[./ei.] [.ei.]smile26[./ei.] [.ei.]smile21[./ei.] [.ei.]smile28[./ei.] [.ei.]smile39[./ei.] [.ei.]smile42[./ei.] [.ei.]smile30[./ei.] [.ei.]smile37[./ei.] [.ei.]smile02[./ei.] [.ei.]smile05[./ei.]


Uživatel:
Heslo:
Registrace


OurStories.cz


Psycholožka, terapeutka, lektorka Zuzana Tomášková Prosperio.cz



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Máte zájem? Jste Přispěvateli a chcete se stát Ověřenými přispěvateli? Jste Ověřenými přispěvateli a chcete se stát
Profi přispěvateli?
Přidejte se k Pomoci začínajícím autorům.
Hledají se pomocníčci I vy se můžete stát administrátory.
Nábor administrátorů

Kdo je tu z členů? Klikni!